Hamilelikte elma sirkesi kullanimi

cool_lime

Hedef 60 kilo. Durmak yok yola devam💃
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.761
5.440
Merhabalar, bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.. ev yapimi elma sirkem var ve sabahlari suyla karıştırıp bazende kabuk tarcinla beraber içiyorum bu hem bana enerji veriyor bana gore, hemde genital bolgede rahatsiz eden kasintimada iyi geliyo akintinin sapsari geldigini soyleyebilirim bunu icerken, sadece yanlis bisey yaopmaktan korkuyorum duzenli sirke kullaniminin hamilelikte bir sıkintisi olur mu sizce

Mideni ekşitmiyor mu benm bildiğim sirkeyi ilk zamanlar çok tüketmemek gerektiği

sabahları ac karnına icmemeye çalış birde sirke miktarını biraz azalt ne kadar koyuyorsun bilmiyorum ama sonuçta salatalara bol bol koyarım ben tarçıni adet geciktirici olarak kullanırdım yani hormonlara doğrudan etkisi var o yüzden kullanmasan daha iyi olur. büyük ihtimal mantar vardır kadın dogumcuna kaşıntı ve akıntıdan mutlaka bahset geçmiş olsun

buyuk bardaga bi yemek kasigi kadar koyuyorum, teşekkür ederim cevabin için kontrolde doktorunada danışırim :)

buyuk bardaga bi yemek kasigi kadar koyuyorum, teşekkür ederim cevabin için kontrolde doktorunada danışırim :)
rica ederim yarim kaşık koy tok karnına zaten mantar tedavisi olunca gerek kalmıycak bu arada kefir içebilirsin hem bebeğe faydalı hemde mantar için çok önemli

rica ederim yarim kaşık koy tok karnına zaten mantar tedavisi olunca gerek kalmıycak bu arada kefir içebilirsin hem bebeğe faydalı hemde mantar için çok önemli

Tamam teşekkür ederim peki marketlerde satilan hazir kefirlerde saglikli mi siz nasil tuketiyorsunuz

Tamam teşekkür ederim peki marketlerde satilan hazir kefirlerde saglikli mi siz nasil tuketiyorsunuz
maalesef marketlerdekiler sağlıksız üretim sadece eksi tadın oluşmasını sağlıyorlar ben mayayı arkadaşımdan almıştım ama aktarlarda mandıralarda maya satılıyor evde mayalamak çok kolay bir zahmeti yok hergun 1 bardak bebeğe de çok faydalı

Tamam cok tesekkurler bende oyle dusunmustum hazir olan hic biseye guven yok malesef.. musait olunca tarif yazar misin

Cam şişedeki günlük sütlerden 1 lt alıp içine mayayı koyuyorsun ve kapağını kapatıp çalkalayıp mutfak dolaplarindan birine koy günde 2 3 kere çalkala kapağını ac havasını al 2 gün sonra olmuş olur plastik bir süzgeçle süzdür üstte kalan mayayı iyice yıkayıp cam kavanoz yada saklama kabında üzerine içme suyu koyarak buzdolabında istediğin kadar saklayabilirsin hazır olan kefiri de buzdolabında sakla 2 3 gün içinde tüket yoksa çok ekşir belki sevmezsin gerçi ne kadar ekşirse o kadar iyi ama herkesin damak tadı başka. Ana kural asla metal degmeyecek. Afiyet olsun

Cok tesekkur ederim tahminimden daha kolaymis eve donunce yapicam insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…