- Konu Sahibi korsanmartxix
-
diş rahatsızlığı birden çıkıosa gebelikte kalsiyum eksikliği diye biliyorum körüklüyor yani geçmiş olsun cnm inş hemen atlatırsın diş zor gerçekten eşimden biliyorum adam bi gece kafasını yerlere vurdu ağrıdan kurtulursun hemen inş
ben hamileligimin yedinci ayinda disimi cektirdim, kanal tedavisi oldum, hicbisey olmadi ama pekcok yer yapmiyor, istanbul erenkoyde gittigim yer, ilgilenenlere verebilirim telini
sanırım benimki çürükten kaynaklanıyo.emin olamadılar 2 dra gittim,2side farklı dişlerde çürük olduğunu iddia ettipazartesi diş röntgeni çektirip ona göre işlemlere başlıcaz.bu aydan sonra herhangi bişey yapamayız dediler.bi an önce haletmem gerekiyo.kadın doğumcum onay verdi.
teşekkürler chanel.malesef farklı bir şehirdeyim.
çok çok geçmiş olsun...
nasıl sıkıntılı bi durum çekenler bilirr
1,5 ay önce benimde çok fenaydı.. doktorumda müsade etmedi herhangi bi müdaheleye, zaten riskliyim diye.. çok şükür geçti de stressinden kurtuldum, yirmilikti benim sıkıntım.. benimde tedirginliğim 27.haftadan sonra müdahele edilemeyeceği içindi..
zaman geçmeden yaptır kurtul tabi, doktorunda izin vermiş.. geçmiş olsun annesi, rahata erersin inş tez zamandaa
Çok teşekkürler.20lik diş ağrısını da iyi bilirim neyse ki atlatmışsın.nolur nolmaz diye 3 yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım hamilelik öncesi :)
bugün üst azılarımdan birine dolgu yapıldı.kadın doğumcu röntgen çekilebilir demişti ama dişçim çektirmiycem dedi.dişi açıp bakar ona göre napcağımıza karar veririz dedi.küçük bi çürükmüş onu temizledi ve dolgu yaptı.anesteziği fazla kullanmaktan kaçındığı için hissettim genelde acıyı.ama bitti neyse ki.yalnız alttaki azıdan da kaynaklanıyo olabilir ağrın bikaç gün bekle tekrar ağrın olursa o dişe de bakarız dedi.o dişte büyük bi dolgu var.ağrı yaparsa dolguyu kaldırıp işlem yapması gerekcek.şu an iyiyim ama:))önlem amaçlı antibiyotik başlattı.
çok geçmiş olsun...
iyi olmana sevindim.. maşaallah diyelim o zaman
inş ağrında tekrarlamazda, bi iş daha çıkmaz azı dişinden için sana..
normalde sıkıntı olmaz, böyle mühim zamanlarda bulur bizi ağrı sızı..
tekrardan geçmiş olsun.. kendinize iyi bakın annesiii
bende diş tedavisi görüyorum 2. bebeğide istiyorum mayısta düşünüyodum ama bitmiycek gibi mayısa kadar keşke bitsede bende korunmayı bıraksam ama bi zararı varmıdır ki benim 2 dişim kaldı birine dolgu biride çekilipi diş takılıcak apse yaptığı için iltihap kurutucu kullandım çünkü dr. hamilelik varmı dedi bende yok dedim hamilelikte kullanılmıyo bu ilaçlar ama uyusturmak için iğne vuruyolar ya ondan bi zararı varmıdırki napsam kızlar :26:
hamileliğin ilk ve son 3 ayında diş tedavisi yapmıyorlar canım.bence tedavin bitsin ondan sonra bırak korunmayı.tedavi sürecinde hamile kalırsan için rahat etmez,belki bişey olmaz bebeğe ama senin alında hep soru işareti kalır.en azından bunun için bile beklerdim sben tedavinin bitmesini.gereksiz yere risk alma bence.
mrb arkadaslar bende koruayi yeni birakmis biri olara endise yasiyorum suan dis randevuma gitti rontgen cekildi dolgu yapildi bi gece oncede birlikte plmustuk esimle sanirim o zaman hamile kalmisim bisey olmaz degilmi daha dollenme bile ouyp 24 saat gecmeden vs diye okudum ama icimide rahatlatmak istiyorum
34.haftada dişim çekildi 20lik çürümüş çürümekten küçülmüş dişim:) et üzerine bile gelmiş yani:)
bir sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?