Hamilelikte dis eti sorunu

ChocolateCookie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
2.406
20.799
223
Merhaba Hanimlar,

Bildiginiz üzere 12 haftalik hamileyim ve agiz icinde aft cikti .. feci bi agri konusmakta bile güclük cekiyorum birakin yemek yemegi . Gözlerimden yaslar geliyor o kadar siddetli .. bunu yasayaniniz var mi nasil gecer ? Hamilelikle alakasi varmidir bu durumun ?

Çok geçmiş olsun 😔
Benim de en başından beri nerdeyse her fırçalamada diş etim kanıyor.
Doktorum hormonlardan dolayı çok normal olduğunu ve hamilelikte ağız sağlığına daha da dikkat etmek gerektiğini söyledi.
Aft hiç çıkmadı ama tuzlu su veya özel solüsyonlar ile gargara yapmak faydalı diye biliyorum ben. Eğer doktora gidemiyorsan eczane ye gidip hamilelikte kullanabileceğin bi şeyler iste bence. Acısını iyi bilirim, belki biraz rahatlatır. Allah kolaylık versin 😕

Çok geçmiş olsun 😔
Benim de en başından beri nerdeyse her fırçalamada diş etim kanıyor.
Doktorum hormonlardan dolayı çok normal olduğunu ve hamilelikte ağız sağlığına daha da dikkat etmek gerektiğini söyledi.
Aft hiç çıkmadı ama tuzlu su veya özel solüsyonlar ile gargara yapmak faydalı diye biliyorum ben. Eğer doktora gidemiyorsan eczane ye gidip hamilelikte kullanabileceğin bi şeyler iste bence. Acısını iyi bilirim, belki biraz rahatlatır. Allah kolaylık versin 😕
Cok tesekkür ederim. Inanin dayanilir gibi degil .. evde piraldyne vardi ondan kullandim biraz firca ile sürdüm biraz rahatlatti gibi ama etksii gecince tekrar hortluyor agrilar ..

Back
X