hamilelikte diş çekimi olur mu?

shi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
3
0
17 haftalık hamileyim, çekilmesi gereken bir diş var çok ağrı yapıyor. dr.a söyledim hiç bekleme hemen çektir dedi ama ben yinede bebeğime bi zarar gelir diye korkuyorum. sizce ne yapmam gerekiyor?

benim arkadaşımda çektirmişti zararı olcağını sanmam verdikleri tek şey anestezi onuda zaten sezeryana girenlerede veriyolar bence diş iltihabı daha zararlı

17 haftalık hamileyim, çekilmesi gereken bir diş var çok ağrı yapıyor. dr.a söyledim hiç bekleme hemen çektir dedi ama ben yinede bebeğime bi zarar gelir diye korkuyorum. sizce ne yapmam gerekiyor?

benimde azı dişim çürümüştü ve dr gebeliğimin sonuna kadar gitmeyeceğini söyledi bende çektirdim hiçbir şey olmadı,çektir bence bebeğe zararı olmuyor verilen anestesizin geçmiş olsun

benim şuan öyle bir sorunum yok ama 2. çocuğunu hamile bi arkadaşım var bu hafta çektirecek dişini. doktor onada sorun olmaz demiş.

bugün dr.a gittim kesin çekilmesi gerekiyor dedi yoksa bebeğe zarar verirmiş ama yinede benm içimde korku var. yazılarınızı okuyunca biraz içim rahatladı, yardımcı olduğunuz için tşkkr ederim. ALLAH herkesin evladını korusun.

Merhabalar,
Dişteki apse veya iltihap gibi oluşumlar erken doğuma sebep olabiliyor diye bazı araştirmalar mevcut. Dr.um da ayni fikirde. Hamileligimin 3. Ayinda dis kontrolune gittim, 2 curuk 20lik disim cekildi, ustelik anestezi ile, alt cene oldugu icin iyilesmesi daha uzun suruyormus ama gunde 1parol ile cok sukur atlattim. Hamileligimin 6. Ayindaki kontrolumde ise 5 disimin daha curudugunu soyledi dis hekimi.
Tedavi olmamda iki hekikim de sakinca gormeyince Toplam 10dolgu yaptirdim hepsi de uyusturucu igne ile. Bebege hic bir etkisi yok ustelik ve simdi icim rahat. Son olarak distasi temizleyerek islemleri bitirdigimizde 37. Haftam bitmisti :KK66:
Simdi icim rahat oglusumun gelmesini bekliyorum, kendinize iskence etmeyin kizlar, dogru hekim ile bu tabular yikilmali artik. Antalya icin isteyen arkadaslara dis hekimi de tavsiye edebilirim.
Not: tek sorun dis hekimi masadinda oturmam olmustu ki ona da yan oturup dizlerimi karnima dogru cekerek cozum bulduk. Doktorum da cok sukur kolaylikla bu sekilde de calisip beni sagolsun hic yormadi. Hepinize simdiden gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar, 28 haftalık hamileyim bir dişim tamamen kırıldı kök içinde kaldı çok ağrım var diğeri ise diğer tarafta çok kötü çürüdü bu süreçte. Hamilelikte diş çektiren tedavisini yaptıran var mı acaba lütfen yazarsanız memnun olurum , doktorum onay veriyor

X