Su an 19. Haftadayim ilk gebeligim oldugu icin sorumluluk almak istemiyolarmismis normlalde 4-6 aylar arasinda dis doktoru mudahale edebiliyo diye biliyorum ama onu da yapmiyolar sansima dogru duzgun bi doktora denk gelemedimilginc :S kac haftalik hamilesin 16 haftadn sonra tedavi edebilir benimde ilithap oldu ve curuk ikisinide igne vurmadan yapti 1 gun sizladi o
Beni doktorum resmen tersledi cok moralim bozuldu dogru duzgun bi doktor bulana kadar disciyede gitmicem bu arada tuzlu su gargarasi iltihabi patlatiyo ve agrisini dindiriyo gecici olarak
Kızlar ben dişçiye gitsem mudahele etmez mi acaba 29 haftalığım yani 4 5 6 aylarda demişsiniz ondan soruyorum zira diş ağrısından artık dayanamayıp yarın dişçiye gitmeyi düşünüyordum
bana doktor ilk üç ay düşük riski son uç ay erken doğum riski olduğu için müdahale edemem dedi. ikinci üç ayda olmalıymış. sende sekizinci aydasın en riskli dönemKızlar ben dişçiye gitsem mudahele etmez mi acaba 29 haftalığım yani 4 5 6 aylarda demişsiniz ondan soruyorum zira diş ağrısından artık dayanamayıp yarın dişçiye gitmeyi düşünüyordum
Kızlar ben dişçiye gitsem mudahele etmez mi acaba 29 haftalığım yani 4 5 6 aylarda demişsiniz ondan soruyorum zira diş ağrısından artık dayanamayıp yarın dişçiye gitmeyi düşünüyordum
Öyle oluyorsa çok sevindim bugun gideceğim bakalım ne diyecek doktor inşallah dediğiniz gibi benide muayene eder32 haftalıkken gittim dolgum oynadığı için aşırı ağrım vardı; kadın doğum doktorumdan kağıt aldım tedavi görmesi uygundur diye. dolguyu söküp geçici dolgu koydular; doğumdan sonra gel düzeltelim dediler.
Öyle oluyorsa çok sevindim bugun gideceğim bakalım ne diyecek doktor inşallah dediğiniz gibi benide muayene eder
Çok teşekkür ederim canım valla rahatladım biraz bu ağrıyı 2 ay daha çekemezdim yemek dahi yiyemiyorum umarım ciddi birşey yoktur da hamileliğim engel olmaz tedaviyedoktorum sakın hamilelik var diye ihmal etme bizim için sorun yok implant bile yaptırabilirsin demişti ama diş sorun çıkarır belki yine diye kağıt istedim verdi o da...
Çok teşekkür ederim canım valla rahatladım biraz bu ağrıyı 2 ay daha çekemezdim yemek dahi yiyemiyorum umarım ciddi birşey yoktur da hamileliğim engel olmaz tedaviye
Bende öyle sabaha kadar ağrıdan ağlıyorum bi bardak su içsem beynime vuruyor ağrıinşallah yoktur canım ben de iki gece yatak yorgan yumruklamıştım resmen; doğuma kadar çekemezdim mümkün değil
Misvak suyu ile gargara yapın antiseptik özelliği var eti tamir eder.Merhaba ben 26 haftalık hamileyim ve senelerdir şişip inen yirmilik dişimin eti yine açılmaya çalışarak üç gündür beni aşırı derecede rahatsız ediyorSizce ne yapmalıyım? Bu aşamada doktorun bana yapabileceği bir şey var mı? Ve bebeğime zararı olur mu?
Canım bende iğneyle uyuşturup yaptırdım dişimi.. Doktorum hiç bir zararı olmayacağını söyledi .. İlk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar sadece ..kızlar slmlar...ben de 8 haftalık hamileyim...porselen kaplama dişim kırıldı...sürekli ağrıyo...çürükte var galiba..12.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dr...ama ben kesinlikle iğnesiz yaptıramam...çok korkuyorum yaptırmazsam ağrılardan...yaptırırsam bebeğe bişey olur diye....dr parol içebilirsin dedi çok zorda kalınca içiyorum...ondan da korkuyorum....ne kadar zormuş bu diş ağrısı hamilelikte(((
Merhabalar,kızlar slmlar...ben de 8 haftalık hamileyim...porselen kaplama dişim kırıldı...sürekli ağrıyo...çürükte var galiba..12.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dr...ama ben kesinlikle iğnesiz yaptıramam...çok korkuyorum yaptırmazsam ağrılardan...yaptırırsam bebeğe bişey olur diye....dr parol içebilirsin dedi çok zorda kalınca içiyorum...ondan da korkuyorum....ne kadar zormuş bu diş ağrısı hamilelikte(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?