Hamilelikte diş ağrısı :(

ilginc :S kac haftalik hamilesin 16 haftadn sonra tedavi edebilir benimde ilithap oldu ve curuk ikisinide igne vurmadan yapti 1 gun sizladi o

ilginc :S kac haftalik hamilesin 16 haftadn sonra tedavi edebilir benimde ilithap oldu ve curuk ikisinide igne vurmadan yapti 1 gun sizladi o
Su an 19. Haftadayim ilk gebeligim oldugu icin sorumluluk almak istemiyolarmismis normlalde 4-6 aylar arasinda dis doktoru mudahale edebiliyo diye biliyorum ama onu da yapmiyolar sansima dogru duzgun bi doktora denk gelemedim

baska bir dis doktoruna git o Zaman canim cok sacma doktorun yaptigi yani mudahale etmesi lazim dedigin gibi 4-5-6 aylarda yapiyorlar bidahada almiyorlar zaten tedaviye ben hemen yaptirdim ayrica yapilmazsa mudahale yapilmazsa bebege zarar veriyorsun cunku o haftalarda bebisin kalsium vs hep dis etlerinden disinden aliyor bi an once git hallet canim bende oyle oldu cunku 1 hafta beklemek zorunda kaldim doldurayim diye simdi dislerime o Kadar cok onem veriyorum ki korkudan

Kızlar ben dişçiye gitsem mudahele etmez mi acaba 29 haftalığım yani 4 5 6 aylarda demişsiniz ondan soruyorum zira diş ağrısından artık dayanamayıp yarın dişçiye gitmeyi düşünüyordum

7. ayina girmissin canim istersen bir sansini dene yani gercekten cok kotuyse ve mudahale yapilmak zorundalarsa yaparlar diye dusunuyorum belki cok ciddi birsey degildir ve ignesiz yaparlar benim gibi

Hangi
Beni doktorum resmen tersledi cok moralim bozuldu dogru duzgun bi doktor bulana kadar disciyede gitmicem bu arada tuzlu su gargarasi iltihabi patlatiyo ve agrisini dindiriyo gecici olarak

Kızlar ben dişçiye gitsem mudahele etmez mi acaba 29 haftalığım yani 4 5 6 aylarda demişsiniz ondan soruyorum zira diş ağrısından artık dayanamayıp yarın dişçiye gitmeyi düşünüyordum
bana doktor ilk üç ay düşük riski son uç ay erken doğum riski olduğu için müdahale edemem dedi. ikinci üç ayda olmalıymış. sende sekizinci aydasın en riskli dönem

Oy dağlar oy dertli başım yarın bi gidiyim bakîm ne dicek doktor

Son uc ayda hic bisi yapmiyolar bildigim kadariyla erken dogum riski olabilirmis bi de bebek son uc ayda anneden kalsiyumu cok aliyomus o yuzden son uc ayda disler daha fazla agriyabilirmis

32 haftalıkken gittim dolgum oynadığı için aşırı ağrım vardı; kadın doğum doktorumdan kağıt aldım tedavi görmesi uygundur diye. dolguyu söküp geçici dolgu koydular; doğumdan sonra gel düzeltelim dediler.

Öyle oluyorsa çok sevindim bugun gideceğim bakalım ne diyecek doktor inşallah dediğiniz gibi benide muayene eder

Öyle oluyorsa çok sevindim bugun gideceğim bakalım ne diyecek doktor inşallah dediğiniz gibi benide muayene eder

doktorum sakın hamilelik var diye ihmal etme bizim için sorun yok implant bile yaptırabilirsin demişti ama diş sorun çıkarır belki yine diye kağıt istedim verdi o da...

doktorum sakın hamilelik var diye ihmal etme bizim için sorun yok implant bile yaptırabilirsin demişti ama diş sorun çıkarır belki yine diye kağıt istedim verdi o da...
Çok teşekkür ederim canım valla rahatladım biraz bu ağrıyı 2 ay daha çekemezdim yemek dahi yiyemiyorum umarım ciddi birşey yoktur da hamileliğim engel olmaz tedaviye

Çok teşekkür ederim canım valla rahatladım biraz bu ağrıyı 2 ay daha çekemezdim yemek dahi yiyemiyorum umarım ciddi birşey yoktur da hamileliğim engel olmaz tedaviye

inşallah yoktur canım ben de iki gece yatak yorgan yumruklamıştım resmen; doğuma kadar çekemezdim mümkün değil

inşallah yoktur canım ben de iki gece yatak yorgan yumruklamıştım resmen; doğuma kadar çekemezdim mümkün değil
Bende öyle sabaha kadar ağrıdan ağlıyorum bi bardak su içsem beynime vuruyor ağrı inş bende kurtulurum canım

Bugun gittim doktora ve kanal tedavisi yaptı iğneylede uyuşturup yaptı bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi çok şükür rahat uyuyacağım

kızlar slmlar...ben de 8 haftalık hamileyim...porselen kaplama dişim kırıldı...sürekli ağrıyo...çürükte var galiba..12.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dr...ama ben kesinlikle iğnesiz yaptıramam...çok korkuyorum yaptırmazsam ağrılardan...yaptırırsam bebeğe bişey olur diye....dr parol içebilirsin dedi çok zorda kalınca içiyorum...ondan da korkuyorum....ne kadar zormuş bu diş ağrısı hamilelikte(((

Misvak suyu ile gargara yapın antiseptik özelliği var eti tamir eder.

Canım bende iğneyle uyuşturup yaptırdım dişimi.. Doktorum hiç bir zararı olmayacağını söyledi .. İlk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar sadece ..

Merhabalar,
Dişteki apse veya iltihap gibi oluşumlar erken doğuma sebep olabiliyor diye bazı araştirmalar mevcut. Dr.um da ayni fikirde. Hamileligimin 3. Ayinda dis kontrolune gittim, 2 curuk 20lik disim cekildi, ustelik anestezi ile, alt cene oldugu icin iyilesmesi daha uzun suruyormus ama gunde 1parol ile cok sukur atlattim. Hamileligimin 6. Ayindaki kontrolumde ise 5 disimin daha curudugunu soyledi dis hekimi.
Tedavi olmamda iki hekikim de sakinca gormeyince Toplam 10dolgu yaptirdim hepsi de uyusturucu igne ile. Bebege hic bir etkisi yok ustelik ve simdi icim rahat. Son olarak distasi temizleyerek islemleri bitirdigimizde 37. Haftam bitmisti
Simdi icim rahat oglusumun gelmesini bekliyorum, kendinize iskence etmeyin kizlar, dogru hekim ile bu tabular yikilmali artik. Antalya icin isteyen arkadaslara dis hekimi de tavsiye edebilirim.
Not: tek sorun dis hekimi masadinda oturmam olmustu ki ona da yan oturup dizlerimi karnima dogru cekerek cozum bulduk. Doktorum da cok sukur kolaylikla bu sekilde de calisip beni sagolsun hic yormadi. Hepinize simdiden gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…