Hamilelikte diş ağrısı :(

hlm06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
26
8
3
34
Merhaba ben 26 haftalık hamileyim ve senelerdir şişip inen yirmilik dişimin eti yine açılmaya çalışarak üç gündür beni aşırı derecede rahatsız ediyor Sizce ne yapmalıyım? Bu aşamada doktorun bana yapabileceği bir şey var mı? Ve bebeğime zararı olur mu?

bende diş ağrısından doktora gittim bugün ,
yirmilik çıkıyor birazı çıkmış kalanda çıkmak için damağı zorluyor çekmekten başka çare yok dedi.
ama hamilelikte ilk üc ay düşük tehlikesi ve son üç ay da erken doğum nedeniyle riskli dedi. mecbur aradaki üç ayı bekleyecen dedi. ama bende bebekte rahatız derse hemen çekerim dedi.de kabul etmedim doktorumla konuşayım bi dedim.

arkadaslar bendede curuk oldu en arka disimde ama beklemek zorunda kaldim arkadasin dedigi gibi ilk uc ay tehlikeli ve son uc ayda 3.ayimi doldurunca disciye gittim anestezi yapmadi ve disimi temiyledi curuk olani ve dolgu yapti dayanmak zorundaydim igne vurdurmadim zaten genelde vurmuyorlar cok kotu degilse .. doktorunuza sorun oyle gidin bende oyle yaptim

ben sordum doktoruma çektireyim mi diye 16. haftadan önce olmaz dedi. diş çektirmeyle kalmıyor başka şeylerde çıkıyor riske girme dedi. 10 gündür ağrıyı çekiyorum. dişe yer yok yanağımı deldi tee.

Bende kaç gündür ağrıdaan ölüyorum uyutmuyo sabaha kadar ağlıyorum doktoruma söyledim gönül rahatlığıyla dişçiye gidebilirsin dedi düşük tehlikesi olmadığı sürece bi problem yok dedi iltihap içinde antibiyotik verdi.. Gittiğin dişçide verirse ilaç bana getir göster ben seni yönlendireyim dedi hala gitmedim dişçiye ne olur ne olmaz diye

aynen canim bana 15 haftalikken git demisti beklemistim 2 haftaya Kadar sen ne kadarlik oldun suan ?

Daha varmis en kotu ihtimal 14 haftanin bitiminde yaptirirsin insallah o Zaman Kadar cok aci cekmezsin

dryatnc .!.:
Daha varmis en kotu ihtimal 14 haftanin bitiminde yaptirirsin insallah o Zaman Kadar cok aci cekmezsin
İns ay ins ....
Agriya alistim on gundur.. Bir an önce kurtulurum inş.

Merhaba benimde dis etimde iltihap cikti dis doktoruna gittim ilk gebeligim oldugu icin mudahale etmek yada ilac yazmak istemedi kadin dogum doktorun onay verirse curukler icin mudahale edebilirim dedi antibiyotigi de doktorum onay verirse yazacakti kadin dogum doktorumla gorustum dis doktoru ne yapacagini bilir ne icin benden onay istiyo o sorumluluk almak istemiyosa ben hic almam dedi moralim cok bozuldu oyle bi tepki doktordan beklemiyodum bi haftadir ilhitap var ve cok agriyo arada bi tuzlu suyla gargara yapiyorum

Ayyy delimi ne doktorun öyle doktor mu olurmuş aptal ne sorumluluğuymuş bence hemen doktorunu değiştir Allah korusun ilerde ciddi birşey olsa ben sorumluluk alamam diye müdahale etmez.. Seni yönlendirmek zorunda

Bende yeni doktor ariyorum kendime devlet hastanesine gitsem ilgilenmiyolar bi kac soru sorsam cevaplamak hepsine zor geliyo ozel hastaneye gitsem butcemi su anda cok asiyo kac gundur onun stresi icindeyim bi de hamilelikten dolayi hep stresli ve gerginim dogru duzgun doktora da rast gelmeyince bu sefer cildirdim

Canım sigortan yokmu özel hasanede müayene 40 tl 15 gün içinde birdaha gidersen de para vermiyorsun

Pendik bolge hast 60 tl
Ozel gisbir hast 55 tl
Pendik yuzyil hast 45 tl
Bana en yakin hastaneler bunlar 10 subatta aile hekimine gidicem orada hem asi hem de zamani gelen kan testlerimi yaptiricam ondan sonra yuzyil hastanesine gitmeyi dusunuyorum en azindan test falan istemezler bi de onun masraflari cikmaz

Canım muayenelerini özele yaptır testlerini devlet hastanesinde yaptır

Bende oyle dusunuyorum canim belki bu sefer duzgun bi doktora rast gelirim disime de care bulunur

Tabiki canım seni yönlendirmesi gerekir ben doktoruma söylediğim an kullanabileceğim antibiyotiği ve ağrı kesiciyi yazdı ama dişçiye git bu ilaçları göster eğer oda ilaç yaZarsa bana getir onay vereyim dedi olması gereken bu

iltihap olunca çekiyorlar ama evet diş doktoru risk almıyor benimkini de çekmedi doktorunla konuş öyle gel dedi.
doktorum da 16 haftalık olmadan olmaz dedi. 10 gündür bende yirmilik dişimle uğraşıyorum.

iltihap olunca çekiyorlar ama evet diş doktoru risk almıyor benimkini de çekmedi doktorunla konuş öyle gel dedi.
doktorum da 16 haftalık olmadan olmaz dedi. 10 gündür bende yirmilik dişimle uğraşıyorum.
Beni doktorum resmen tersledi cok moralim bozuldu dogru duzgun bi doktor bulana kadar disciyede gitmicem bu arada tuzlu su gargarasi iltihabi patlatiyo ve agrisini dindiriyo gecici olarak

Beni doktorum resmdiş cikmatersledi cok moralim bozuldu dogru duzgun bi doktor bulana kadar disciyede gitmicem bu arada tuzlu su gargarasi iltihabi patlatiyo ve agrisini dindiriyo gecici olarak
Senin durumun benimkinden de kotu benimkinde en azindan iltihap yok . dis yer bulamadi cikmaya damagi zorluyor . çivi cakiyolar sol yanima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…