- 16 Ağustos 2023
- 72
- 23
- 28
-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
Her şeyi denedim hiç birsey kar etmiyor canım antibiyotigini iç enfeksiyon biraz kuruyunca ağrı azalıyor zaten rabbim acil sifani versinKızlar merhaba. 11+0 hamileyim. Kadıb doğum uzmanımla görüştüm diş doktoruna git beni ara dedi. Gittim diş doktoruna ağrıyan dişimin yanındaki dolgulu dişim kırılmış ağrıyor diye bahsettiğim diş yerine onunla oynayınca ikinci dişim de ağrımaya başladı. Kadın doğum uzmanımın da onayıyla antibiyotik yazdı. Kulaklarım çenem her yerim çok kötü. Uyku uyuyamıyorum uyuyabilirsem de ağrıyla uyanıyorum. Tedavi görmek için 12. Haftayı beklemem gerekiyor. Hayat kalitem gerçekten çok düştü durup durup ağlıyorum hem ağrıdan hem de acı çekmekten gerçekten çok yoruldum.5 gündür böyleyim. Var mı doğal bitkisel bir çözüm bilen ya da gebelikte kullanabileceğim bir şeyler. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim dua edin nolurHer şeyi denedim hiç birsey kar etmiyor canım antibiyotigini iç enfeksiyon biraz kuruyunca ağrı azalıyor zaten rabbim acil sifani versin
Yarın doktoruma danışıp izin verirse deneyeceğim çok teşekkür ederim, beni de dualarınıza katınDişinol diye bir ilaç var sıvı halde gebelik için uygun mu bilmiyorum bir araştırın muhakkak . Uygunsa alın hemen bence eczaneden . Ağrıyan diş üzerine kulak çöpüyle uygulayın dudak ve derilerinize değdirmedenRabbim yardımcınız olsun inşallah.
Kullanabiliyoruz ama bende işe yaramadıSirke tuz karistirip calkalayip tukurun benim siddetli agrima cok iyi gelmisti veya karanfil(gebelerde kullabilir mi bilmiyorum)
İnşallah bende öyle olurum 1 hafta daha sabretmem gerekiyorÇok gecmis olsun ben iki dr gitmistim ikiside onay vermedi ne ilaç ne tedavi o acıyı cektimm bi kaç hafta sonra gecti… gecici bir süre ağrıyor… çok gecmis olsun
Bebek tedavi sürecinde strese girer dedi ben de o yüzden katlandımİnşallah bende öyle olurum 1 hafta daha sabretmem gerekiyordoktorunuz neden onay vermedi acaba gebelikte kullanılabilecek antibiyotikler mevcut. Doktor yanlış yönlendirmemiştir inşallah beni siz öyle diyince korktum açıkçası
Bence bebek şimdi olduğundan daha fazla strese giremez. Neyse siz atlatmışsınız darısı başıma olsun. Dua edin bana da lütfenBebek tedavi sürecinde strese girer dedi ben de o yüzden katlandım
Çok gecmis olsun tekrardan insallah gecmis gitmis olurBence bebek şimdi olduğundan daha fazla strese giremez. Neyse siz atlatmışsınız darısı başıma olsun. Dua edin bana da lütfen
Çok teşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallahÇok gecmis olsun tekrardan insallah gecmis gitmis olur
Çok teşekkür ederim daha iyiyim sızım daima var ama ağrım yok çok şükürMerhaba tekrar . Nasıl oldu dişiniz ?
Allah korusun . İnşallah azalacak gittikçe . Antibiyotik çok güzel fayda sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun çokÇok teşekkür ederim daha iyiyim sızım daima var ama ağrım yok çok şükürantibiyotik kurtardı beni. Doktorum birkaç gün sonra ikili taramadan sonra direk diş tedavisi görmemi söyledi. Erken doğuma sebep olurmuş
Teşekkür ederimAllah korusun . İnşallah azalacak gittikçe . Antibiyotik çok güzel fayda sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun çok
Canım merhaba ne yaptın şimdi benimde 10+3 çok kötü dişim ağrıyor kanal olan dişimKızlar merhaba. 11+0 hamileyim. Kadıb doğum uzmanımla görüştüm diş doktoruna git beni ara dedi. Gittim diş doktoruna ağrıyan dişimin yanındaki dolgulu dişim kırılmış ağrıyor diye bahsettiğim diş yerine onunla oynayınca ikinci dişim de ağrımaya başladı. Kadın doğum uzmanımın da onayıyla antibiyotik yazdı. Kulaklarım çenem her yerim çok kötü. Uyku uyuyamıyorum uyuyabilirsem de ağrıyla uyanıyorum. Tedavi görmek için 12. Haftayı beklemem gerekiyor. Hayat kalitem gerçekten çok düştü durup durup ağlıyorum hem ağrıdan hem de acı çekmekten gerçekten çok yoruldum.5 gündür böyleyim. Var mı doğal bitkisel bir çözüm bilen ya da gebelikte kullanabileceğim bir şeyler. Okuduğunuz için teşekkür ederim