Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 6+1 gün hamileyim bu sabah 20 lök dişim yemek yerken ufak kırıldı ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum ağrısı kulağıma vurdu hemen doktora gittim antibiyotik verdi ama hiç bir şekilde yaramadı çok kötüyüm böyle olan var mı acaba bu durumda ne yapılabilir
Merhaba arkadaşlar 6+1 gün hamileyim bu sabah 20 lök dişim yemek yerken ufak kırıldı ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum ağrısı kulağıma vurdu hemen doktora gittim antibiyotik verdi ama hiç bir şekilde yaramadı çok kötüyüm böyle olan var mı acaba bu durumda ne yapılabilir
Teşekkür ederim canım daha önceki hamilelikte düşük oldu bu hamileliğimde düşük ilacı verdi ama bir o risk var ama ne olur bilmiyorum ne kadar zormuş ya Allah herkese kolaylık versin