• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte diş ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Merhaba arkadaşlar 6+1 gün hamileyim bu sabah 20 lök dişim yemek yerken ufak kırıldı ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum ağrısı kulağıma vurdu hemen doktora gittim antibiyotik verdi ama hiç bir şekilde yaramadı çok kötüyüm böyle olan var mı acaba bu durumda ne yapılabilir 🤲🤲🤲

Merhaba arkadaşlar 6+1 gün hamileyim bu sabah 20 lök dişim yemek yerken ufak kırıldı ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum ağrısı kulağıma vurdu hemen doktora gittim antibiyotik verdi ama hiç bir şekilde yaramadı çok kötüyüm böyle olan var mı acaba bu durumda ne yapılabilir 🤲🤲🤲
Doktorunla konuş dolgu yapılabilirse yaptır çok geçmiş olsun 🙏

Doktorunla konuş dolgu yapılabilirse yaptır çok geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim canım daha önceki hamilelikte düşük oldu bu hamileliğimde düşük ilacı verdi ama bir o risk var ama ne olur bilmiyorum ne kadar zormuş ya Allah herkese kolaylık versin

20 lik dişlere çok kanal yada dolgu olarak müdahale etmiyorlar diye biliyorum ama

Bende yaşamıştım kanal tedavisi yaptırmıştım ama 20 lik değildi.Bazı doktorlar yapmıyor ama acısına dayanmakta mümkün değil

Back
X