- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Aynen ya hamile kalmadan dolgu yaptırayım dedim koştur koştur doktora gittim 2 hafta sonra hamileydim.Daha kolay çürüyormuş hamileyken ve tedavi de olmuyor ilaç dışında.Arkadaşlar şu dişçiden korkmayın lütfen dişler gidince geri dönüşü yok hele hamile kalmadan önce bütün dişlere bakılmalı hamilelikte ilaç kullanamıyorsunuz biliyorsunuz geçmiş olsun
En korktuğum şeylerden biri diş kaybetmek benim hafif ağrı sızım olsa dr a koşarımAynen ya hamile kalmadan dolgu yaptırayım dedim koştur koştur doktora gittim 2 hafta sonra hamileydim.Daha kolay çürüyormuş hamileyken ve tedavi de olmuyor ilaç dışında.
canım bende hamileligimin ilk aylarinda dış agrisindan öldüm.
5 gün cektim ağrıyı.
artık kafamin bir tarafı komple agriyordu.
gittim ama doktor beni görünce gelip kendi götürüp oturttu oturulacak yere öyle deyim.
doktorumu aradi izin aldı ve bana aynen sunu dedi ; 5 gündür çektiğin ağrınin bebeğini ne kadar kastıginin farkinda misin ?
2 kanal tedavisi oldum.
yani diyeceğim yapacak bişey yok tedavi olacaksan mecbur oluyorsun.
ama şunu deyim. sarimsagi ortadan ikiye kes agriyan disine koy üstüne alt/ üst disinle bastır.
bende en çok o işe yariyordu.
çok çok geçmiş. anlıyorum Allah yardimcin olsun
canım bende hamileligimin ilk aylarinda dış agrisindan öldüm.
5 gün cektim ağrıyı.
artık kafamin bir tarafı komple agriyordu.
gittim ama doktor beni görünce gelip kendi götürüp oturttu oturulacak yere öyle deyim.
doktorumu aradi izin aldı ve bana aynen sunu dedi ; 5 gündür çektiğin ağrınin bebeğini ne kadar kastıginin farkinda misin ?
2 kanal tedavisi oldum.
yani diyeceğim yapacak bişey yok tedavi olacaksan mecbur oluyorsun.
ama şunu deyim. sarimsagi ortadan ikiye kes agriyan disine koy üstüne alt/ üst disinle bastır.
bende en çok o işe yariyordu.
çok çok geçmiş. anlıyorum Allah yardimcin olsun