Hamilelikte diş ağrısı için ne yapılabilir?

55nurrr55

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
15
3
Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve diş ağrım 2 hafta öncesine kadar olmamıştı o zamn bir şekilde geçirdim ama birkaç gündür yine başladı ve çok kötü parol içtim son çare olarak öncesinde tuzlu su ile gargara yaptım .etki etmiyor.Dişimde az bi çürük vardı hamileliğim de çok hızlı bir şekilde ilerlediyemek yediğimde arasına birşeyler gidiyor ve çekilmiyor .
Şuan doktora gitsem tedavi uygular mı tedaviyi bile geçiyorum direk çeksin istiyorum .diş çekimi yapar mı

Sirke ile çalkalayın agzinizi ağrıyan yerde biraz bekletin..benim arkadaşım hamile iken dişini çektirdi bı sorun olmadı ama siz yine de doktorunuza danışın

Merhaba diş ağrısından kıvranacak duruma geldim. Kadin dogum doktorum yazi yazdi diş tedavisi yapilmasinda bir sakinca yoktur diye. Ancak bu yaziyla disci 29.haftamda 2 disimi cekti. Yoksa tedavi uygulamayi reddettiler. Siz de en doğrusu kadın doğum doktorunuza sorun bir sakıncası olur mu diye . Cunku herkesin durumu risk olup olmadigi farkli olabilir. Ve doktor bir sakincaniz yoksa bunu bir yaziyla belirtir. Siz de iciniz rahat tedavinizi olursunuz.

Merhabalar, ben instagramda gezinirken gebelikte diş ağrısı ile alakalı böyle bir yazı görmüştüm. İsterseniz siz de deneyin. Umarım faydası olur. Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-12-01-38-39-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 411
Tamamdır doktorumla konuşacağım teşekkürler

Merhabalar, ben instagramda gezinirken gebelikte diş ağrısı ile alakalı böyle bir yazı görmüştüm. İsterseniz siz de deneyin. Umarım faydası olur. Çok geçmiş olsun
Bende deneyecğim şimdi bir umarım etki eder teşekkürler
Ağrıyan disinize karanfil basmayı deneyin.
O da olmazsa zeytin.
Allah şifa versin.
Karanfil bazı yerlerde hamilelikte sakıncalı diyor bende o yüzden korktum yapmadım hangisi doğru bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…