Hamilelikte diş ağrısı çeken varmı

Seymadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
122
70
29
Kızlar hamileliğinizin ilk aylarında hiç diş tedavisi oldunuz mu ? Bebise bi zararı varmıdır? Fikri olan yazabilir mi çok ağrım var ama bebise bsy olur diye doktora gitmek istemiyorum .

benim ilk hamişliğimde oldu cnmm 6 aydan sonra yaptırabilirsin ilk aylarda kimse birşey yapmıyor ben dişinol kullanmıştım 6 aylıkkende her dr yapmayabiliyor ama

benim ilk hamişliğimde oldu cnmm 6 aydan sonra yaptırabilirsin ilk aylarda kimse birşey yapmıyor ben dişinol kullanmıştım 6 aylıkkende her dr yapmayabiliyor ama
Mafoldum canım ya . Doktorlar bsy yapmıyor ilaç içemedim eczane ilaç vermedi . En son eşim kendine alır gibi aldı disinol öyle rahatladım azcık.

Kızlar hamileliğinizin ilk aylarında hiç diş tedavisi oldunuz mu ? Bebise bi zararı varmıdır? Fikri olan yazabilir mi çok ağrım var ama bebise bsy olur diye doktora gitmek istemiyorum .
çok acil müdahale yapılması gerekiyorsa her ayda yapılabiliyor.. ama tercih edilen dönem 3-6 ay arasıdır. zararı olsa yapmazlardı diye düşünüyorum.. tabi ben gittim yaptırdım mı? hayır.. ağrıdıkça fırçaladım kendim yöntemler buldum.. şuan hamileliğin eseri 2 çürük kök dişi, 2 düşen ve kanal olacak dolgu ve bir de sallanan kök dişim var doğumdan sonrayı tercih ettim..

Oooyy ağzında sağlam dış kalmamış bunlar hep hamilelik yüzünden olanlar mı?

Mafoldum canım ya . Doktorlar bsy yapmıyor ilaç içemedim eczane ilaç vermedi . En son eşim kendine alır gibi aldı disinol öyle rahatladım azcık.
bir de eczane sorumluluk almaz.. kadın doğumunuzdan onayla diş hekimi müdahale yapar.. asla size verilmeyen ilacı kullanmayın.. gebeye uygun antibiyotikler bile var.. doktorunuza danışın..

bir de eczane sorumluluk almaz.. kadın doğumunuzdan onayla diş hekimi müdahale yapar.. asla size verilmeyen ilacı kullanmayın.. gebeye uygun antibiyotikler bile var.. doktorunuza danışın..
Daha doktora hiç gitmedim çarşambayı bekliyorum . Gittiğimde k.dogumcudan onay alınıp müdahale yaptırmak lazımmış.

Oooyy ağzında sağlam dış kalmamış bunlar hep hamilelik yüzünden olanlar mı?
Hamilelik yüzünden demiyelim de, plansız hamile kaldım ilgili bakımların hamilelikte daha özenli olması gerektiğini geç anladım.. ilk dönemde 20 lik dişim de ağrımıştı.. bir arkadaş vardı şimdi buralarda mı bilemiyorum.. diş yüzünden o kadar çekmiş ki her yazana cevap veriyordu bu konuda baya bilgiliydi.. eski konulara bir bak istersen..

Benimki de plansız oldu . Hamilelikten önce de ağrıyordu şimdi iyice arttı. Nerde o arkadaş nerdeeeee bana bi çareee

Bende iki hafta önce dişim apse yaptı kafamı duvarlara vurmama az kalmıştı doktorumu aradım fayda zarar ilişkisi dedi tamam ilk üç ay bişey yaptırmayı uygun görmüyoruz ama iltihap bebek için daha tehlikeli dedi ve antibiyotik kullandım dişçinin uygun gördüğünü. Şu an şükürler olsun geçti içimde rahatladı mutlaka önce doktorunla konuş ve hemen diş hekimine git vakit kaybetme daha tehlikeli şeyler olabilir şimdiden geçmiş olsun.

Gro
Görünürde apse falan yok bide hiç hamilelik için doktora gözükmedim daha çok yeni diye . Çok haklısın keşke dahaa erken randevu alsaydım. Çarşambaya kadar beklemek zorundayım şimdi

İlk uç ay ilaç kullanımı zor biraz ama ondan sonra birçok ilaç kullanılıyor

Yarım majezik içtim dua ederek inşallah bi zararı olmaz
canım böyle olmaz acile falan git.. majezik falan değil.. hamilelikte parol, minoset(ki minesot de zehirlenme yapabilir) dışında ağrı kesici vermiyorlar.. nolur kullanma ilaç acile falan git acını dindirecek bir şeyler verirler, bilinçsiz kullanma lütfen

Acilde de bsy yapmadılar kuzu. Hamilesin bsy yapamayız diyip gönderiyorlar. Ama iyiyim şimdi tekrarlamazsa çarşambaya kadar idare ederim Allahın izniyle .

Acilde de bsy yapmadılar kuzu. Hamilesin bsy yapamayız diyip gönderiyorlar. Ama iyiyim şimdi tekrarlamazsa çarşambaya kadar idare ederim Allahın izniyle .
Ben doktor değilim okuyan adama da saygım sonsuz ama anlayamıyorum. Hamileyiz diye ölelim o zaman? Bana ağrı kesici serum bile verdiler. En azından acımı dindirdiler yani. Hastaneyi iyi seçin derim imkan varsa. Bilmeyip yolladıklarını düşünüyorum. Majezik falan değil en azından parol kullan canım. İlaç tavsiyesi foruma aykırı ama en azından yanlış bişey kullanma..

Sabah bende aynı şeyi söyledim sinirden ağladım . Hamileyim diye ölücez sanırım hepimiz . Gebzede oturuyorum hiç bir hastane kabul etmedi ya . İlla onay gerekiyor diyolar . Neyseki biraz olsun rahatladım da bidaha bidaha doktora gitmeme gerek kalmadı şimdilik.

Valla benim hamileligimin orta dönemlerinde dışım bi süre çok ağrıdı öyle bi ağrı ki çenem başım boğazım komple agriyodu ama bitane ilaç içmedim. Sonra o dışım kırıldı falan yarısı kaldı bi kaç gündür o dışım çok hassas ve ağrıyor özellikle dişlerimi birbirine deydirmemeye, o dişin olduğu bölgeyle yemek yememeye çalışıyorum. İlk aylar yapılmaması gereken deniliyor genelde son aylarda işlem yapılabilir diye duydum bende. Ama bana kalırsa dayanmak daha güzel en azından bebeklerimiz için daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…