Hamilelikte diş ağrısı çeken varmı

Valla benim hamileligimin orta dönemlerinde dışım bi süre çok ağrıdı öyle bi ağrı ki çenem başım boğazım komple agriyodu ama bitane ilaç içmedim. Sonra o dışım kırıldı falan yarısı kaldı bi kaç gündür o dışım çok hassas ve ağrıyor özellikle dişlerimi birbirine deydirmemeye, o dişin olduğu bölgeyle yemek yememeye çalışıyorum. İlk aylar yapılmaması gereken deniliyor genelde son aylarda işlem yapılabilir diye duydum bende. Ama bana kalırsa dayanmak daha güzel en azından bebeklerimiz için daha sağlıklı.
Doğru söylüyorsun canım da her ağrı aynı boyutta değil demekki. Yada her insanın iradesi aynı olmuyor . Sabah oluyorum sandım hiç bu kadar ağrı yaşamamıştım. Şimdi bende dişlerim birbirine değmesin diye konuşmak bile istemiyorum . Allahım dayanma gücü versin her hastalığa.

Kızlar hamileliğinizin ilk aylarında hiç diş tedavisi oldunuz mu ? Bebise bi zararı varmıdır? Fikri olan yazabilir mi çok ağrım var ama bebise bsy olur diye doktora gitmek istemiyorum .
Canim bende hamileyim ve bir gece disimi cok sıkarak uyumuşum.. disim 2 gun boyunca ağrıdı aynı cürük agrısi gibi bir ağrıydı.. bir tanidıgim karanfil önermisti onu denedim çok rahatladim sen yinede arastirip deneyebilirsin en azindan ilaç kullanmaktan iyidir

Canim bende hamileyim ve bir gece disimi cok sıkarak uyumuşum.. disim 2 gun boyunca ağrıdı aynı cürük agrısi gibi bir ağrıydı.. bir tanidıgim karanfil önermisti onu denedim çok rahatladim sen yinede arastirip deneyebilirsin en azindan ilaç kullanmaktan iyidir
Evet bende karanfil kullanıyorum şimdi baya iyi geldi

Benimde yirmilik diş curumesi başlamış karanfil önerdi bi akrabam gerçekten bayağ etkili 20 dk da uyusturdu

Benimde yirmilik diş curumesi başlamış karanfil önerdi bi akrabam gerçekten bayağ etkili 20 dk da uyusturdu

Gebelikte 20lik diş için doktora gittim antibiyotik yazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
X