Hamilelikte depresyon yasayanlar.. yardim..

Canım ne doğru yazmışsın inş gönlünce sağlıklı bır Sekılde emzırebılirsın
Ben de 2. Bebeğimde hem ilaç kullandım hem de emzırdım cok şükür Allah'a ne kadar şükretsem az . Ilacım norodol damla idi cok guvenılır ve Yılların ılacı.
Ben sımdı tekrar hamıle kalmak ıstıyorum ama bu yaşadıklarımı tekrar yasamak ıstemıyorum
Ben de

Hamileyken ilaç kullanıyor musun hangısını kullanıyorsun
Ben de senın yaşadıklarını yaşadım maalesef lohusa iken de o ruh halı devam edıyor ama inş gönlünce sağlıklı bır Sekılde emzırırsın
Ben emzırırken de hamıleyken de norodol damla kullandım doktor tavsıyesıyle cok şükür rabbıme
Şimdi tekrar hamıle olmak ıstıyorum ama ayda bır Igne oluyorum
Ne yapacağım bilmiyorum bnm rahatsızlığım da okb ve cekılmez huysuz kaprıslı biri olmam ama
Inş Hayırlısı ıle sağlıklı bır Sekılde hamıle olurum
Hepimiz için Hayırlısı olsun

Ne gibi etkileri var damlanin biraz anlatir misiniz ?

Rahatlatıyor sakınlestırıyor ve 50 yıllık bır ılac ama bulması brz zor çünkü ucuz ve kar ORANI düşük dıye zor bulunuyor
Tam kesın ıyılestırmıyor ama sakınlestırıyor
Bnm rahatsızlığım okb ve huysuz depresıf mutsuz cekılmez bırı olmam ama bu ılac Bayağı rahatlatıyor ve guvenılır bır ılac

Ya arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak nasipse gorumcem oglumu emzimek istiyo sezeryan doqum yapıcam ve sen baygın olursun ben emzireyim mama wermesnler dedi başta olur dedim ama suan rahatsiz hissediyorum kendimi ve bu durumu nasıl onu kirmadan soyluyeceqm içinden cikamiyorm

Doktora danistigini doktorun da uygun bulmadığını söylersin.

Aynısını yaşıyorum,daha onceden de majör depresyon geçirdim ve bebek sahibi olmak icin 8 ay ilac icmedim.13.haftaya girdim ilac tedavisine ragmen ilerleme yok.bir aydir geziyorum anne gorumce...eve girince basliyor.ev mutfak giremiyorum.yatagimdan bile sogudum.sen nasil oldun?

Dogum yaptin mi nasil oldun

Çoğumuz yalnış nefes alıp veriyoruz.. bizler doğuşta hep diyafram nefesi alırız fakat korku endişe ,üst solu um öğretir sonra alışkanlık sürer gider.. tekrar diyafram nefesine dönmek bağışıklık sistemimizi güçlendirir...korku ve stres le başetmek için bulunmaz bi nimettir.. doğru nefes için en basit bi yöntem sırt üstü yatın ve karnınıza bi kitap koyun ve aldığınız nefes le kitabı kaldırıın

Bende özellikle gündüzleri ve sabah uyanınca yoğun bir iç sıkıntısı oluyor akşama doğru geçiyor hiç birşey yapasım gelmiyor sürekli yatmak istiyorum ama yatınca daha kötü hissediyorum bunları giriyor varmı benşm gibi olan hiç birşey keyif vEtmiyor ilaca başladım anksiyeteö hafifledi ama sıkıntı ve birşey yapama hali var hamilekten öncede vardı ama hamile kalınca daha kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…