- Konu Sahibi Vildan_mina
Hamilelik depresyonumu kimse yok burda cok seneler önce yazılmış hepsiSiz nasılsınız en yeni Yazan sizsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik depresyonumu kimse yok burda cok seneler önce yazılmış hepsiSiz nasılsınız en yeni Yazan sizsiniz
Merhaba umarım. Geçiyordur ne kadarlık hamilesinizAynı şeyleri yaşıyoruz tek merak ettiğim dogumda geçiyormu bu hisler
21 haftalık hamileyim okb panik atak vardı bide depresyonla karışınca çok sarstı piskolojik olarak beni ağlıyorum sürekli,içım sıkışıyor daralıyorum, hicbişeyden zevk almiyorum ev ve sokaklar terkedilmiş gibi geliyor, insanlardan soğudum karışamıyorum korkuya kapılıyorum eskiyi bekarlığımı çok özlüyorum kabuslar görüyorum ve hamilelikte yakınlarımdan hiç yardm görmedim tam tersi zor günümde hickimse olmadı eşim ve annemde dahil piskiatriye gidiyorum ilaç çok düşük doz alıyorum işe yaramıyor ama panik atak okb dışında bişeyim yoktu hamilelikte çok büyük depresyon yaşadım kalıcı kalırmı veya dogumda gecermi çok merak ediyorumm.Merhaba umarım. Geçiyordur ne kadarlık hamilesiniz
Merhaba kaçınci haftada basladi depresyonunuz ve ne zaman gecti21 haftalık hamileyim okb panik atak vardı bide depresyonla karışınca çok sarstı piskolojik olarak beni ağlıyorum sürekli,içım sıkışıyor daralıyorum, hicbişeyden zevk almiyorum ev ve sokaklar terkedilmiş gibi geliyor, insanlardan soğudum karışamıyorum korkuya kapılıyorum eskiyi bekarlığımı çok özlüyorum kabuslar görüyorum ve hamilelikte yakınlarımdan hiç yardm görmedim tam tersi zor günümde hickimse olmadı eşim ve annemde dahil piskiatriye gidiyorum ilaç çok düşük doz alıyorum işe yaramıyor ama panik atak okb dışında bişeyim yoktu hamilelikte çok büyük depresyon yaşadım kalıcı kalırmı veya dogumda gecermi çok merak ediyorumm.
Siz doğum yaptiniz mi ne oldunuz8 haftalık hamileyim.Zaten onceden de deprrsyon vardı ama 1 aydan beri cok halsizim surekli moralsizim Ağlıyorum olur olmaz herseye sinirleniyorum hatatta hicbirseyden zevk alamaz oldum yataktan cikamiyorumpsikologum eger boyle devam ederse ilac kullanamadigim icin hastaneye yatman gerekebilir dedi.Buna da daha cok moralim bozuldu. Bu gecede bebegimle ilgili kabus gördüm kimseye anlatmadim
![]()