• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte depresyon yasayanlar.. yardim..

onceden bu kadar degildim hormondan cok gelecek kaygisi..bebegime bakabilecek miyim bakici nasil olacak ne yapacam diye dusunmekten hepsi...9haftaligim
Psikologa gitme imkanin varsa git bence konusmak rahatlatiyor.Ayrica bu 3. Cocugum bende nasil bakacagim nasil dogum.yapacagim diye kaygilaniyorum hormonlar insanin dengesini bozuyor gelecegi dusunmenin faydasi yok zamani geldiginde yasayacagiz

Nasıl bakicam nasıl doğurcam diye düşünüp hic dert etmeyin arkadaslar. Ben neler düşündüm neler hazırladım. Sezeryandan korktum normal dogum olsun dedim onun icin de kaygılarım vardı annem esim sezeryan yap diye baskı uygulayip son günlerimde bunalıma soktular beni. Meger hep kendim icin kaygilanmisim. 40+2 de normal dogumu beklerken kordon dolanması ve suyumun azalması sonucu acil sezeryan oldum. Bebeğim Kakasini yapmıştı ve amniyon sıvısıyla kakadan bir miktar yutmuş ciğerlerine gitmis. Doğar doğmaz midesi yıkandı ve yogun bakıma alındı :( bugun 9. Gun oldu. Evde duramıyorum her gun hastanedeyim. Lohusalik nedir bilmedim acımı ağrımı unuttum. Neler hayal edip ne hazırlıklar yapmişken yavrumu kucağıma bile alamadım :( lütfen bebeğiniz icin dirayetli olun guclu olun dua edin. O iyi olsun siz herseyin üstesinden gelirsiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın insallah.

Nasıl bakicam nasıl doğurcam diye düşünüp hic dert etmeyin arkadaslar. Ben neler düşündüm neler hazırladım. Sezeryandan korktum normal dogum olsun dedim onun icin de kaygılarım vardı annem esim sezeryan yap diye baskı uygulayip son günlerimde bunalıma soktular beni. Meger hep kendim icin kaygilanmisim. 40+2 de normal dogumu beklerken kordon dolanması ve suyumun azalması sonucu acil sezeryan oldum. Bebeğim Kakasini yapmıştı ve amniyon sıvısıyla kakadan bir miktar yutmuş ciğerlerine gitmis. Doğar doğmaz midesi yıkandı ve yogun bakıma alındı :KK43: bugun 9. Gun oldu. Evde duramıyorum her gun hastanedeyim. Lohusalik nedir bilmedim acımı ağrımı unuttum. Neler hayal edip ne hazırlıklar yapmişken yavrumu kucağıma bile alamadım :KK43: lütfen bebeğiniz icin dirayetli olun guclu olun dua edin. O iyi olsun siz herseyin üstesinden gelirsiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın insallah.
Bebegin hayırlı olsun Rabbim hayırlı omur versin Cok uzuldum en kisa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...Durumu nasil şimdi ne kadar sure daha kalacak ?

Bebegin hayırlı olsun Rabbim hayırlı omur versin Cok uzuldum en kisa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...Durumu nasil şimdi ne kadar sure daha kalacak ?
Sagolasin canım Allah razı olsun darısı daha kolaylıkla senin basına insallah. Enfeksiyon azaldı sarılık düştü biraz solunum düzensizliği var. Iki haftayı tamamlamayı düşünüyorlar. Sabırla gun sayıyorum

Nasıl bakicam nasıl doğurcam diye düşünüp hic dert etmeyin arkadaslar. Ben neler düşündüm neler hazırladım. Sezeryandan korktum normal dogum olsun dedim onun icin de kaygılarım vardı annem esim sezeryan yap diye baskı uygulayip son günlerimde bunalıma soktular beni. Meger hep kendim icin kaygilanmisim. 40+2 de normal dogumu beklerken kordon dolanması ve suyumun azalması sonucu acil sezeryan oldum. Bebeğim Kakasini yapmıştı ve amniyon sıvısıyla kakadan bir miktar yutmuş ciğerlerine gitmis. Doğar doğmaz midesi yıkandı ve yogun bakıma alındı :KK43: bugun 9. Gun oldu. Evde duramıyorum her gun hastanedeyim. Lohusalik nedir bilmedim acımı ağrımı unuttum. Neler hayal edip ne hazırlıklar yapmişken yavrumu kucağıma bile alamadım :KK43: lütfen bebeğiniz icin dirayetli olun guclu olun dua edin. O iyi olsun siz herseyin üstesinden gelirsiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın insallah.
guzel allahim bebeginize saglik sifa versin biran once kucaginiza alin

Merhaba arkadaşlar, ben 23 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri panik atak, anksiyete bozukluğu ve depresyon ile mücadele ediyorum. Daha önce 2 yıl önce panik atak geçirmiş ve ilacımı hamile kalmadan 2 ay önce bırakmıştım. 17.haftada psikiyatrist önerisiyle başka bir ilaca başladım. Hiç iştahım yok, yemek yiyemiyorum bebek beslenemeyecek diye çok üzülüyorum, hiç bir şey yapmak istemiyor canım, sürekli hiç iyileşemeyeceğimi düşünüp ağlıyorum, gündelik işleri yapmak üstümü giyinmek bile zor geliyor. rapor alıp işe gitmeyince daha kötü oluyorum işe geliyorum zor duruyorum arada derede kaldım. benim gibi hisseden ya da hamileliğinde bunu yaşayıp sonra iyileşen birileri varsa yazarsa çok sevinirim.
Ben varım,benim gebeliğim düşükle sonuçlandı,ben 2. gebeliğimde aynı bahsettiğiniz şeyleri yaşadım,panik atak,okb,depresyon hepsi tavan yapmıştı ama hepsi geçti çok şükür.Bu hastalıklar bir geldimi birdaha geçmeyecek gibi geliyor insana,hatta eskiden nasıldım ben yaa diye hayıflanıyor insan ama ben canlı kanıtıyım,hepsi şu yalan dünyadaki herşey gibi geçip gidiyor canım.

Bende ilk gebeligimde depresyonun en alasini yasadim malesef, dusukle sonuclandi. Simdi ikinci bebegime hamileyim. Depresyon ve okb tedavisi gordum. Ama cok korkuyorum tekrarlar diye..
Bir gun iyi bir gun kotuyum. Allahim hepimize yardim etsin. Psikologa da gidiyorum bazen daha kotu oluyorum :)
Burda birbirimize destek olalim kizlar..

Ben varım,benim gebeliğim düşükle sonuçlandı,ben 2. gebeliğimde aynı bahsettiğiniz şeyleri yaşadım,panik atak,okb,depresyon hepsi tavan yapmıştı ama hepsi geçti çok şükür.Bu hastalıklar bir geldimi birdaha geçmeyecek gibi geliyor insana,hatta eskiden nasıldım ben yaa diye hayıflanıyor insan ama ben canlı kanıtıyım,hepsi şu yalan dünyadaki herşey gibi geçip gidiyor canım.
Gecmis olsun cnm bnde okb hastasiyim anksiyete bozuklugu da var. Gebelikden dolayi ilaclarimi birden kestik. Yerde miyim gokte miyim belli degil. Cok dua ediyorum.
Senin nasil gecti, yardimlasalim cnm.
Psikologa gidiyorum, bazen daha kotu olmus durumda cikiyorum..

Bende ilk gebeligimde depresyonun en alasini yasadim malesef, dusukle sonuclandi. Simdi ikinci bebegime hamileyim. Depresyon ve okb tedavisi gordum. Ama cok korkuyorum tekrarlar diye..
Bir gun iyi bir gun kotuyum. Allahim hepimize yardim etsin. Psikologa da gidiyorum bazen daha kotu oluyorum :)
Burda birbirimize destek olalim kizlar..
kac haftalıkkrn kaybettiniz

ben daha beterim:KK43: nerdeyse öldürcem kendımı
İlaclarimi da birden kestik, beynimde heran yanma cizirti. Bebegim iyi olsun diye sabrediyorum. Esim daha mutlu olacagini sanirdim diyor, surekli agliyorum :( kavga cikariyorum huysuzluk yapiyorum :(
Sizin de gebelik var miydi? Teshisiniz ne?

İlaclarimi da birden kestik, beynimde heran yanma cizirti. Bebegim iyi olsun diye sabrediyorum. Esim daha mutlu olacagini sanirdim diyor, surekli agliyorum :KK43: kavga cikariyorum huysuzluk yapiyorum :KK43:
Sizin de gebelik var miydi? Teshisiniz ne?
Ilaclari birden keseceginize hafifletseydi doktorun daha az zararli ilaclara gecseydin keşke o ilaci birden kesmeyi iyi biliyorum hele bu hamilelik doneminde tahmin bile edemiyorum ne kadar zor oldugunu

Baska bir psikiyatra gitsen belki farkli birsey önerebilir.Cok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum

Ilaclari birden keseceginize hafifletseydi doktorun daha az zararli ilaclara gecseydin keşke o ilaci birden kesmeyi iyi biliyorum hele bu hamilelik doneminde tahmin bile edemiyorum ne kadar zor oldugunu

Baska bir psikiyatra gitsen belki farkli birsey önerebilir.Cok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum
Bebek oldugu icin birden kestik acaba kullanabilecegim bi ilac var midir ki..

Sebepsiz bi aglama istegi var surekli. Bazende tam tersi gulesim geliyor. Deliriyorun galiba
Gecicek diye bekliyorum sabirla..
Bende oyleyim herseye agliyorum sonra birden deli gibi mutlu oluyorum ama uzun surmuyor genelde mutsuz ve kaygiliyim.Horminlardan dolayi butun bunlar biraz sabret oyalanacak birseyler bul calisiyor musun?

Back