Bayanlar ben 13 haftalik hamileyim.hamile olduğumu öğrendiğimde paxera 20 kullanıyodum ve birden kestik tabi.10 gundur içimde anlamsız heyecan korku kaygi .ve eskiden olduğu gibi panik atak arada bir yokluyor.ik 3 ay doktorlar ılac vermiyo tabi.Sorum şu. Psikiyatriste gideyimmi ılac verir mi verirse kullanil irmi hep soru.gerci kadın dogumcum hamilelikte antidepresan kullanilabiliyo bazıları dedi ama psikiyatrist guvenemiyo kendine. Tecrübeliler varsa arnzda yardim edin.lutfwn
Merhaba canim bende hamilelikte panik atak anksiyete gibi rahatsızlandım vardı.Fakat ilaç kullanmadım kendime sürekli bi meşgale buldum.calisiyodum tabi .isten arta kalan vakitlerimi spor yürüyüş yaparak doğuma dair kitap okuyarak geciriyordum.bi sıkıntı yaşamadım şükür. Ha panik atak hic mi gelmedi?Tabiki geldi. Ama telkinlerle hallettim.bu rahatsızlığın tek ilacı "TELKIN"bide tevekkül.Rabbim yardımcın olsun.Gor bak hic sıkıntı yaşamayacaksın. Sakın panik atağın yolunu gözleme. Oyle bi rahatsızlığın yok!Kendini böyle şartla.
Canım geçmiş olsun. Şuan 25 haftayı bitirdim yaklaşık beş ay önce mecburen ilaca başlamak zorunda kaldım lustral başladık 5 hafta falan oluyor ama etki etmedi bana sanki bugun dolu yükseltti bakalım nolucak
Canım geçmiş olsun. Şuan 25 haftayı bitirdim yaklaşık beş ay önce mecburen ilaca başlamak zorunda kaldım lustral başladık 5 hafta falan oluyor ama etki etmedi bana sanki bugun dolu yükseltti bakalım nolucak[/QUOTE
Bana da ilk üç ay veremeyeceğini.sonrasinda cipralex içebileceğimi soyledi. Kadın doğumcu da kullanabilirsin diyo ama bilmiyorum .senin neyin var di
Cok gecmis olsun..bende anksiyete magduruyum.paxera kullaniyordum diz azaltarak biraktim.gebelik dusundugum icin ilaci birakmam gerekiyordu.su an bas donmeleri ve mide bulantilari yuzunden hayatim cok zor.aslinda psikolojik.olarak sikintim yok ama bu basimin surekli donmesi ve bulanti beni umutsuzluga surukluyor.ben hastayim ben cocuk doguramam gibi korkularim oluyor.fiziksel etkisi olmasa iyi olucagimi farkediyorum aslinda..allah hepimize sifa versin.7 yasinda bir oglum var ama tekrar anne olabilmeyi cok arzu ediyorum.ama buna cesaret edemeyip korktukca dahada uzuluyorum.panik atakla baslamisti anksiyeteye dondu atakta degil surekli kafamda basinc hissi var.sizler nasilsinizx
Arkadaşlar merhaba bende ankaiyeteyle mücadele ediyorum 11 haftalık hamileyim öğrendiğimde 4 haftalıktı hemen ilacımı bıraktım 6. Haftada başladı haftalardır çekiyorum ilaç kullanamıyorum nasıl atlattınız doğum yapan var mı bu şekilde yapanlar doğumdan sonra yine anksiyete belasıyla uğraştınız mı yalvarırım bana yardımcı olun artık çaresizlikten bebeğime bike sevinemiyorum kabus gibi günler geçiyorum