• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte covid 19a yakalanmak

herkese cok gecmıs olsn bnmde eşim pozıtf cıktı ama bana test yapmadılar bazı gebeler poztfken kan sulandırıcı kullanıyorlarmıs bna testte yapmıyorlr nerden bılıcem ne haldeym cok moralm bozuk 20 haftalıgm bebegı zaten az cok hıssedıyorm

yaaa benim dayım da böyle olmuştu karantinası bittiği halde kendi özelde test yaptırdı pozitif çıktı. Hes kodu da temizdi. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Siz nasılsınız peki önemli olan o.
Gayey iyiyim 2 gun bekledim 17.gün tekrar yaptırdımtest yine pozitif cikti gitmiyor üstümden bir türlü 😔

herkese cok gecmıs olsn bnmde eşim pozıtf cıktı ama bana test yapmadılar bazı gebeler poztfken kan sulandırıcı kullanıyorlarmıs bna testte yapmıyorlr nerden bılıcem ne haldeym cok moralm bozuk 20 haftalıgm bebegı zaten az cok hıssedıyorm
Gebe olunca mecbur yapılıyor aslında 🤔

Gebelikte covid e yakalandim arkadaslar.. ilaç kullanimi yok aşırı öksürük boğuyor resmen.. Bugun 3.gün.. 14 günde geçecekmi çok merak ediyorum ve cok korkuyorum 🙁
Merhaba covid geçirmiş gebelerle ve loğusalarla ilgili bir ödevim var . Kovid geçiren gebelerin duygu durumuyla ilgili bana yardımcı olurmusunuz

Back