Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadasınız? Bazı hamilelern ilaç kullandığını duymuştum ama siz kullanamayacak dönemdesiniz sanırım bol meyve sebze ıhlamur probiyotik gıda ve istirahatla geçirmeye
Merhaba 4.5 aylik gebeyim. Aslında doktor görmedi beni sadece parol verildiği söylendi gebeler ilac kullanamiyor testteki amacinda negatifmi pozitif mi oldugunu öğrenmek sadece dedi hemsire birgun sonrada pozitife oldugumu öğrendim ayri bir odada pekmezler bal sicak limonlu su falan idare etmeye calisiyorum.. saglik ekibide hic sormuyor bile ne durumdasiniz diye 3.gune girdimKaçıncı haftadasınız? Bazı hamilelern ilaç kullandığını duymuştum ama siz kullanamayacak dönemdesiniz sanırım bol meyve sebze ıhlamur probiyotik gıda ve istirahatla geçirmeye çalışın, geçmiş olsun
Ben aşiri öksürük var boğuyordu beni hala da ayni öksürük devam ediyor pozitif olali 3.günü doldurdu bana tomografi olmadi gebeyim diye sadece sürüntü testi yapildi cikti degerlerden haberim yok sadece pozitifim diye biliyorum bende kızım ne halde icerde hicbi fikrim yok biraz yerlerde okuduguma göre duyulanlara göre bebege etki edemiyormus insaallah..Merhabalar bende 23 haftalık hamileyim tat ve koku kaybı şikayetiyle doktora gittim buyuk ihtimalle covid dedi kan testi ve pcr testi yapıldı kan sonuclarim biraz yüksek çıktı pcr da 2 gune cikar buyuk ihtimalle sizde ne gibi belirtiler var cok korkuyorum bebeğime bisey olur mu diye
Canim ceviz suyu ve bal öksürüğe iyi geliyormuş hamilelere de zarari yokmuş tavsiye ederim ic benim 6. Gunum bugun ama testin sonucu dun cikti direk doktorun yanına gidip ultrason ile görmek istiyorum dedim muayene etti hic bir sıkıntı olmadığını falan söyledi sende git icin rahatlar hem allh hepimize acil şifalar versin inşallahBen aşiri öksürük var boğuyordu beni hala da ayni öksürük devam ediyor pozitif olali 3.günü doldurdu bana tomografi olmadi gebeyim diye sadece sürüntü testi yapildi cikti degerlerden haberim yok sadece pozitifim diye biliyorum bende kızım ne halde icerde hicbi fikrim yok biraz yerlerde okuduguma göre duyulanlara göre bebege etki edemiyormus insaallah..
Merhaba ben gebe değilim ancak covidi ilaçsız atlattık. Bu yüzden tecrübemi paylaşmak istedim. Eşiniz ve evdeki diğer bireyler ile kesinlikle odanızı ayırın daha fazla virüse maruz kalmayın, gece tek başına yatın, kaldığınız odayı sık havalandırıp banyo havlunuzu her gün değiştirin. Bunun yanında protein zengini beslenin ve iştahsızlaşsanız bile kesinlikle yemek porsiyonlarınızı azaltmayın kendinizi zorlayıp yemeye devam edin. Son olarak da parol ve doktorunuza danışarak coraspirin kullanabilirsiniz. Geçmiş gitmiş olsun inşallahMerhaba 4.5 aylik gebeyim. Aslında doktor görmedi beni sadece parol verildiği söylendi gebeler ilac kullanamiyor testteki amacinda negatifmi pozitif mi oldugunu öğrenmek sadece dedi hemsire birgun sonrada pozitife oldugumu öğrendim ayri bir odada pekmezler bal sicak limonlu su falan idare etmeye calisiyorum.. saglik ekibide hic sormuyor bile ne durumdasiniz diye 3.gune girdim
Merhaba , ne duurmdasiniz acaba . Inşallah toparlanmışsinizdir.Gebelikte covid e yakalandim arkadaslar.. ilaç kullanimi yok aşırı öksürük boğuyor resmen.. Bugun 3.gün.. 14 günde geçecekmi çok merak ediyorum ve cok korkuyorum
Allah sifani versin inşallah amin nereden aldin hastaligi acaba?Gebelikte covid e yakalandim arkadaslar.. ilaç kullanimi yok aşırı öksürük boğuyor resmen.. Bugun 3.gün.. 14 günde geçecekmi çok merak ediyorum ve cok korkuyorum
Hadi ya evet benim tanidigjm da covid gecirdi hic arayip sormuyorlarmis bile.Merhaba 4.5 aylik gebeyim. Aslında doktor görmedi beni sadece parol verildiği söylendi gebeler ilac kullanamiyor testteki amacinda negatifmi pozitif mi oldugunu öğrenmek sadece dedi hemsire birgun sonrada pozitife oldugumu öğrendim ayri bir odada pekmezler bal sicak limonlu su falan idare etmeye calisiyorum.. saglik ekibide hic sormuyor bile ne durumdasiniz diye 3.gune girdim
ben aşırı halsizlikle grip gibi atlattım şükür benim beslenemediğim için zor geçmiş de olabilir sizinde az kalmış olmalı sağlıkla atlatın inşallahGebelikte covid e yakalandim arkadaslar.. ilaç kullanimi yok aşırı öksürük boğuyor resmen.. Bugun 3.gün.. 14 günde geçecekmi çok merak ediyorum ve cok korkuyorum
Merhaba 4.5 aylik gebeyim. Aslında doktor görmedi beni sadece parol verildiği söylendi gebeler ilac kullanamiyor testteki amacinda negatifmi pozitif mi oldugunu öğrenmek sadece dedi hemsire birgun sonrada pozitife oldugumu öğrendim ayri bir odada pekmezler bal sicak limonlu su falan idare etmeye calisiyorum.. saglik ekibide hic sormuyor bile ne durumdasiniz diye 3.gune girdim
Canım senin belirtilerin nelerdi ve kaçıncı günde atlattınMerhaba ben gebe değilim ancak covidi ilaçsız atlattık. Bu yüzden tecrübemi paylaşmak istedim. Eşiniz ve evdeki diğer bireyler ile kesinlikle odanızı ayırın daha fazla virüse maruz kalmayın, gece tek başına yatın, kaldığınız odayı sık havalandırıp banyo havlunuzu her gün değiştirin. Bunun yanında protein zengini beslenin ve iştahsızlaşsanız bile kesinlikle yemek porsiyonlarınızı azaltmayın kendinizi zorlayıp yemeye devam edin. Son olarak da parol ve doktorunuza danışarak coraspirin kullanabilirsiniz. Geçmiş gitmiş olsun inşallah
13.günü doldurdum bene öksürük tamamen kesildi şükür. Evde yalniz kaldim hâlâ da ikinci testi yaptirmadigim icin izolasyondayim haftaici yaptiricam InşaAllah negatif olmuşumdur gayet iyiyim şükürler olsun. Eşim belirtisiz atlatti 11.gunde negatif olduğunu oğrendi. Ben aşiri öksürük le oldugu icin bogazimda kalintilar olabilir diye 14 gün enazindan atilsin tekrar pozitif çıkmasın diye bekliyorum Rabbim tüm hastalara yardim etsin cok zor bir hastalikMerhaba , ne duurmdasiniz acaba . Inşallah toparlanmışsinizdir.
Benim eşimin de cuma günü pozitif çıktı test sonucu. Şimdi odalari ,banyoyu felan ayırdik. Ama 2 - 3 gündür benimde başım, boğazım ağrıyor, halim yok, grip gibiyim. Test yaptıysam pozitif ciksa ilaçta kullanamam, moralim bozulmasın diye de yaptırmıyorum. Ama çok tedirginim.
Amin inşallah canım13.günü doldurdum bene öksürük tamamen kesildi şükür. Evde yalniz kaldim hâlâ da ikinci testi yaptirmadigim icin izolasyondayim haftaici yaptiricam InşaAllah negatif olmuşumdur gayet iyiyim şükürler olsun. Eşim belirtisiz atlatti 11.gunde negatif olduğunu oğrendi. Ben aşiri öksürük le oldugu icin bogazimda kalintilar olabilir diye 14 gün enazindan atilsin tekrar pozitif çıkmasın diye bekliyorum Rabbim tüm hastalara yardim etsin cok zor bir hastalik
15.günde tekrar yaptırdım test yine pozitif cikti...devit 3, c vitamini ve çinko alın.
İlaç kullanmamanız daha iyi. Benim doktorum gebelerin daha hafif geçirdiğini doğal bağışıklığımızın kuvvetlendiğini söyledi. Belki beni rahatlatmak için demiştir ama covidli gebelerin %80i hafif semptomlarla geçiriyormuş.