Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok ağrım oluyor arkadaşlar, birde fıtığım var. 24.haftadayım. Size tavsiyem mutlaka dik oturun, eğer çalışıyorsanız sandalyenizde belinize destek olacak ortopedik yastık kullanın. Hergün en az 10 dakika bacaklarınızı kalbinizin seviyesinden yüksekte tutun. Bir de en çok işe yarayan şey sola yatıp anne karnındaymış gibi bacakları hafif karına çekmek ve dizlerin arasına ince bir yastık koymak. Bu şekilde yatış inanın hayat kurtarıyor. 8 ay fıtık çekmiş biri olarak çok net söyleyebilirim işe yaradığını :) Birde yapabilirseniz kedi sırtı dedikleri bi hareket var, kedi pozisyonunda yerde duruyorsunuz hafifçe sırtınızı dikleştiriyorsunuz yukarı doğru sonra da da aşağı doğru tekrar düzeltiyorsunuz. Bu da işe yarıyor :)
Sıcak su torbası denemeyin derim ben. Sıcak su ile banyo yapmak bile yasak hamileyken kaldı ki sıcak su o bölgede duruyor olacak. Sıcak su bebekte anomaliğe yol açıyor aman dikkat diyorum. Ben bi terlik keşfettim hamile terliği bel ağrılarını kesin geçirdiği iddiaa ediliyor. Odtü lü 3 profösör tasarlamış ve patentini de almışlar. Sipariş verdim deneyeceğim eğer memnun kalırsam sitenin adresini size de veririm..