hamilelikte çok bel ağrısı çeken varmı?

ilk kez duydum gerçekten hamilelikte zararlımı , karnına koysan anlarım ama sıcağın bele zararını hiç duymadım , bu konuyu bi doktora sormak lazım ..kafama takıldı ..

Hımmm doğrudiyorsun bele zararlı olmaz sanırım ama karnı konması son derece sakıncalı. Bele koyulmasındansa ufak tefek hareketler sanki daha mantıklı geliyor bana, nolmaz nolmaz :)

benım agrılarım belden kuyruk sokumuna kadar kramplar seklınde fecı oluyor doktora soyledım cok erken baslamıs ama ypılcak bısey yok sert yatakta yatmalısın dedı :KK43:

ben ılk hamılelıgımde bel agrıları cekmıstım herkes fıtıktan sıkayet edıyor ama benmkı kalsıyum eksıklıgınden dolayı idi ve bır sure kalsıyum kullandım ama tamamen gecmedı ta ki dogum yapıp iş bıtene kadar cunku erkek bebekler bel agrısını erken baslatıyor ve dogum sancısıda belden vuruyo bılgınız olsun ben dogum yapmadan tamamen kurtulamadım allah hepımıze saglıklı dınc hamılelık gecırmek nasıp etsın

bende 16 haftalık hamileyim ilk haftalarda çok ağrım oluyordu şimdi ise biraz fazla yürüsem oluyor ama benim hamile kalmadan öncede bel ağrılarım oluyordu hamile kalmadan önce doktora gözükmem lazımdı aslında

Benimde çok ağrıyordu. 6 aylık oldum ve son 1 aydır artık ağrımıyor. Meğerse yastığımın yumuşak ve alçak olmasından kaynaklanıyormuş. Biraz yüksek bir yastıkta yatmaya başladım ne sırt ne bel ağrısı kaldı valla. Tavsiye ederim herkese.

1ay ile 2. ay arası adet agrısı ya da bel agrısı cekekn oldu mu arkadaslar hemen cevap verırsenız svınırm

hem de nasıl ağrıyo dün gece eşim de ben de doğuruyorum sandık o derece şiddetli ağrıdıama genellikle geceleri ağrıyo.
Merhabalar..yeniden hi bebek bekliyorsunuz sanırım.sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim inş.

Sabah uyandım,şiddetli bir bel agrisyla.sonrasında adet olacakmisim gibi kasiklarimda ağrımaya başladı.

Erken doğum riskin var tümüyle Dinleniyorum.doguruyorum sandık yazmissiniz ya bebeğimiz erken doğmadı değil mi? Çok korkuyorum,Rabbim yıllar sonra nasip etti şükürler olsun.inş vakitlerinde doğar bütün yavrular.

Cvp yazarsanız çok mutlu olucam

Ben 36. Haftadayım şu an 2 büklümüm bir anda tutuldum doktor minoset içebileceğimi söyledi. Ayrıca Sıcak havlu koyucam belime. İnşallah faydası olur, dayanılmaz :KK43:

Meraba kızlar 21 haftalık hamileyim ve bi kaç gündür bel kısmımda çok ağrım var ovaladıkça da ağrı yayılıo sanki bıçak saplıolar sizce normal bi ağrı mı ?

Merhaba kızlar benim adetime 1 hafta var sürekli kasık ve bel ağrım var akşamları daha çok oluyor agrilarm sizce hamile miyim

Ben 13+2 haftalik hamileyim sirtustu uzandigimda bel bosluhum agriyo kemiklerim kutur kutur ediyo saga sola donerken uzandigim yerden kalkamiyorum yardim almadan

21 haftalık hamileyim son haftalarda belim çok fazla ağrıyor. uykularımı da etkilemeye başladı. ağrıları azaltacak tavsiyesi olan varmı arkadaşlar??
Özel yastıklar var ben onlardan almıştım.belimi destekledim süper iyi gelmişti.loğusalıkta da kullanmıştım.sonra bebeğin etrafına kullandım.çok kullanışlı

Umarım biri bu konu hakkında yorum yapar 31+6 haftalık hamileyim ve belimin sağ tarafında özellikle bacağımı etkileyen bir ağrı var hastaneye gidip gitmemek arasında kalıyorum çok şiddetli oluyor ağlatıyor resmen

aynı durum bende de mevcut ve daha 9 haftalık napcM bilmiyorum siz bir çözüm bulabildi iz mı ? beni yürütmuyor bazen o derece

Umarım biri bu konu hakkında yorum yapar 31+6 haftalık hamileyim ve belimin sağ tarafında özellikle bacağımı etkileyen bir ağrı var hastaneye gidip gitmemek arasında kalıyorum çok şiddetli oluyor ağlatıyor resmen
lolipop hanimcozum bulabildiniz mı?

sıcak tutmakda iyi geliyor , sıcak su tulumları oluyor belinize koyun beklesin , deneyin bazı kişilerin bel ağrısına iyi geliyor .. birde hamilelik egzersizleri var internette araştırısanız onları uygulayın , geçmiş olsun..
Ama beli pek sıcak tutmakta iyi değilmiş erken doğuma neden olur diyorlar biz ne yapacağız bu bel ağrılarından ne yapsak geçmeyecek gibi duruyor maalesef 😔

X