Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı bende merak ediyorumArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğin canım soğuk tatlılar birde kavun meyveler canım istiyor sizce cinsiyet ne dır
İlk gebeliğinizmiBenimde aynı bende merak ediyorum
Evetİlk gebeliğinizmi
Benim de ama cinsiyet ne olursa olsun razıyım merak, ediyorum işte
Bende aynıyım ama ben çikolata sevmiyorum hamileligimde sürekli yemek istiyorum böyle canım sürekli dondurma cekiyo o da soğuk diye hani acıyı çok severdim yiyesim bile gelmiyoBenim de ama cinsiyet ne olursa olsun razıyım merak, ediyorum işte
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğin canım soğuk tatlılar birde kavun meyveler canım istiyor sizce cinsiyet ne dır
Bende hep ekşi tükettim herkes kızın olacak dedi ama oğlum olacak bu tezi çürütmüş bulunmaktayımArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğin canım soğuk tatlılar birde kavun meyveler canım istiyor sizce cinsiyet ne dır
İnşallah canım çok teşekkür ederim bende öyle soğuk tatlılar sütlaç dondurma gibi şeyler sulu meyveler canım istiyor ama 8 haftalığız cinsiyet te normal olarak merak ediyorumBende meyve dondurma çok yedim. Dondurma genelde sade severim fakat gebe kaldıktan sonra limonlu çilekli şeftalili gibi mayhoş cesitlerden tükettim hep. Meyvelerin tümünden canım çekti ve yedim. Çoğunlukla tuzlu ekşi. Tatlıya dair hiç yemek istemedim hala yiyemem. Kızımız olacak allahin izniyle. Acı tatlı et ürünleri çektiğinde de erkek derler. Bu kista ile bakarsak kiz gibi sanki
Sütlaç dedin soğuk tatlılar dedin erkek olabilir. tabi yeme içme bağlı değil üstteki yazan arkadaş gibi tezler curuyebilir fakat şuan gebe olan bi arkadaşım erkek bekliyor ve deli gibi tatlı yiyo. Bi gün ben ballandira ballandira kızılcık yerken dur bende yiyeyim dedi zor yuttu bense sanki baklava yiyo gibi avuç avuç tükettim takipte olucam baya merak ettimİnşallah canım çok teşekkür ederim bende öyle soğuk tatlılar sütlaç dondurma gibi şeyler sulu meyveler canım istiyor ama 8 haftalığız cinsiyet te normal olarak merak ediyorum
Sizin kızınız mi oldu kızılcık yediğiniz zaman lardaSütlaç dedin soğuk tatlılar dedin erkek olabilir. tabi yeme içme bağlı değil üstteki yazan arkadaş gibi tezler curuyebilir fakat şuan gebe olan bi arkadaşım erkek bekliyor ve deli gibi tatlı yiyo. Bi gün ben ballandira ballandira kızılcık yerken dur bende yiyeyim dedi zor yuttu bense sanki baklava yiyo gibi avuç avuç tükettim takipte olucam baya merak ettim
Senin bebeğin cinsiyeti neSütlaç dedin soğuk tatlılar dedin erkek olabilir. tabi yeme içme bağlı değil üstteki yazan arkadaş gibi tezler curuyebilir fakat şuan gebe olan bi arkadaşım erkek bekliyor ve deli gibi tatlı yiyo. Bi gün ben ballandira ballandira kızılcık yerken dur bende yiyeyim dedi zor yuttu bense sanki baklava yiyo gibi avuç avuç tükettim takipte olucam baya merak ettim
Allahin izniyle suan kiz bekliyoruz.Sizin kızınız mi oldu kızılcık yediğiniz zaman larda
Kiz inşallahSenin bebeğin cinsiyeti ne
Oyy mnnoşum sağlıkla kucağına alırsın inşallahKiz inşallah
Amin amin cümlemize saglik nasip etsin Mevlam. Sizin cinsiyet nedir. Belirtilere uyuyor muOyy mnnoşum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben yedim ekşileri ama Ayşe cıkaramıycam erkek benimkiAmin amin cümlemize saglik nasip etsin Mevlam. Sizin cinsiyet nedir. Belirtilere uyuyor mu
Ahahahah şaşırtmis sizinkiBen yedim ekşileri ama Ayşe cıkaramıycam erkek benimki