Hâmilelikte cinsellik

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
233
8
16
25
21 haftalık gebeyim ve gebeliğimi ilk öğrendiğim andan bu yana eşim ile hep mesafeli durdum korktum doktor başta yasak dediği için artık o ilk aylar geçtikten sonra eşim yanıma dahi yaklasmiyor ve hep bahanesi çocuk için hala da öyle hata dört beş aydır dokunmuyor bile benimde ondan hep midem bulanirdi başta ama sonra geçti ilk evlendigimden bu yana bakıyorum da aslında sanki hep öyleymiş çalışır eve gelir hep yorgunum derdi gecistirirdi beni şuan da çok utanıyorum böyle bir konu açtığım için ama kendi işini kendisi hal ediyor bencd benim de fark etmedigimi sanıyor çok kırılıyorum neden böyle yapıyor bir alışkanlık mi anlamıyorum ne yapabilirim 😑

Aranızda tensel çekim yok. Her karşı cins seksten zevk alacak diye bir şey yok. Arada çekim, tutku ve arzu olmalı. Bu şekilde evlenen öyle çok insan var ki.. durumu düzeltmeden birde çocuk yaparak taçlandırıyorsunuz 😒

Aranızda tensel çekim yok. Her karşı cins seksten zevk alacak diye bir şey yok. Arada çekim, tutku ve arzu olmalı. Bu şekilde evlenen öyle çok insan var ki.. durumu düzeltmeden birde çocuk yaparak taçlandırıyorsunuz 😒
Ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için normal sanıyordum hani işinden dolayı yoruluyor vs âma ben neden öyle değilim diye düşündüm biranda fark ettim ki bizi hiç yanlız birakmamislar ki sağolsun ailem hep birileri bizde kalmis

Ben ilk defa böyle birşey yaşadığım için normal sanıyordum hani işinden dolayı yoruluyor vs âma ben neden öyle değilim diye düşündüm biranda fark ettim ki bizi hiç yanlız birakmamislar ki sağolsun ailem hep birileri bizde kalmis
Yalnız kalmamakla, mastürbasyona alışmakla alakası yok, bunlar bahane hep. On kişi aynı evde yaşayıp sağda solda birbirini sıkıştıran, öpen, sarılan insanları da biliyoruz.

Tenini arzulamadığınız biriyle bir hayat kurmak gerçekten çok büyük bir cesaret.

21 haftalık gebeyim ve gebeliğimi ilk öğrendiğim andan bu yana eşim ile hep mesafeli durdum korktum doktor başta yasak dediği için artık o ilk aylar geçtikten sonra eşim yanıma dahi yaklasmiyor ve hep bahanesi çocuk için hala da öyle hata dört beş aydır dokunmuyor bile benimde ondan hep midem bulanirdi başta ama sonra geçti ilk evlendigimden bu yana bakıyorum da aslında sanki hep öyleymiş çalışır eve gelir hep yorgunum derdi gecistirirdi beni şuan da çok utanıyorum böyle bir konu açtığım için ama kendi işini kendisi hal ediyor bencd benim de fark etmedigimi sanıyor çok kırılıyorum neden böyle yapıyor bir alışkanlık mi anlamıyorum ne yapabilirim 😑
Dokunmayı arttırsın siz. Gece sarılıp yatın okşayın ille cinellik olsun diye değil ama bir süre sonra isteyecektir

Öncesinde iyidik aslında sonra bir gün brn pat diye panik atak gecirdim anksiyete hastası oldum hayatimiz alt üst oldu sonra yavaş yavaş bunu atlatim derken aramizdaki bağ çok sarsilmisti şimdide bu haldeyiz
İnşallah tez zamanda anlatırsınız yoksa bu bahane olup daha da cinsellik azalırsa bu sefer evlilik sarsılır

bazen ama bazı durumlarda illa seks olması gerekmiyor
siz hiç temas da yok diyorsunuz öpüşme sarılma dokunma vs de yok ise durumlar karışık

siz yaklaşın dokunun öpün bakalım ne olacak

Yeni evli çiftin evine bu yüzden gidilmez işte insanlar birbirine ısınsın alışsın çekingenlikler ortadan kalksın diye. Ben bazen burada çok şaşırıyorum okuduklarıma ve üzülüyorum. Mesela eşine biz neden sevişmiyoruz diye sorabilmeli insan?

bazen ama bazı durumlarda illa seks olması gerekmiyor
siz hiç temas da yok diyorsunuz öpüşme sarılma dokunma vs de yok ise durumlar karışık

siz yaklaşın dokunun öpün bakalım ne olacak
Ya o kadar kötü durumda değil ama ilerisi olmuyor olsa bile arada çok zaman oluyor yedi sekiz günde bir birde gerçekten işi bitirdi artık bizi gece bir iki de eve geliyor çoğu zaman izinleri kapalı biz hiç evlilik yasayamadik yeni mesleğe girdiği için yoğun çalışıyor

Yeni evli çiftin evine bu yüzden gidilmez işte insanlar birbirine ısınsın alışsın çekingenlikler ortadan kalksın diye. Ben bazen burada çok şaşırıyorum okuduklarıma ve üzülüyorum. Mesela eşine biz neden sevişmiyoruz diye sorabilmeli insan?
Gerçekten bir ay anne babam kaldı ikinci ay onun teyzesi geldi ucuncu ay ben evde kalamdim dorunducu ay ablam yeğenimi yolamis evime hiç haberim yok belki ben istemiyorum o kadar bogdular ki bizi

Gerçekten bir ay anne babam kaldı ikinci ay onun teyzesi geldi ucuncu ay ben evde kalamdim dorunducu ay ablam yeğenimi yolamis evime hiç haberim yok belki ben istemiyorum o kadar bogdular ki bizi
Aileniz sevişmeyin diye özel çaba sarfetmiş resmen. Yanlış anlaşılmak istemem ama 3 yıldır evliyim ne onun ailesi ne benim ailem daha bizde kimse kalmadı. Çok alakasız iş yaptığı birisi 10 gün kalmıştı onda bile çok büyük tartışma çıkmıştı ve misafiri evden yollamıştım. Eş diye bir şey hissetmiyorsun ki evde insan varken.

Cinsel yaşamı iyi olan çiftler bile hamilelik sonrası bir sekteye uğruyor diye okuyoruz burada sürekli. Siz kötü giden cinselliğe bir de hamilelik eklemişsiniz. Doğumdan sonra da sen anne oldun dokunamam moduna girmez umarım.
Eşinizle konuşun baktınız olmuyor terapi falan alın.

Aileniz sevişmeyin diye özel çaba sarfetmiş resmen. Yanlış anlaşılmak istemem ama 3 yıldır evliyim ne onun ailesi ne benim ailem daha bizde kimse kalmadı. Çok alakasız iş yaptığı birisi 10 gün kalmıştı onda bile çok büyük tartışma çıkmıştı ve misafiri evden yollamıştım. Eş diye bir şey hissetmiyorsun ki evde insan varken.
Sorun etsem kendi ailen diyecek ailemi arayıp da gelmeyin desem benden kötüsü olmaz ha onun teyzesi kaldı diye bir daha gelmesin aramlarini açmıyorum kadinin benimle konuşmasını samimi olmasini istemiyorum evimde kalmasini da istemiyorum

Sorun etsem kendi ailen diyecek ailemi arayıp da gelmeyin desem benden kötüsü olmaz ha onun teyzesi kaldı diye bir daha gelmesin aramlarini açmıyorum kadinin benimle konuşmasını samimi olmasini istemiyorum evimde kalmasini da istemiyorum
Peki ailen hiç mi duymadı hayatında yeni evli çiftin evine sık gidilmez gidilse de kalınmaz diye. Evliliğin başında sevişgen oluyor insanlar, her an her yerde başlayabiliyor yakınlaşma.. buna engel olmuşlar ve o samimiyeti kuramamışsınız eşinizle.

Öncesinde iyidik aslında sonra bir gün brn pat diye panik atak gecirdim anksiyete hastası oldum hayatimiz alt üst oldu sonra yavaş yavaş bunu atlatim derken aramizdaki bağ çok sarsilmisti şimdide bu haldeyiz
Bence eşinizin durumu biraz bunla alakalı yoksa eve ayda 3 gun 4 gun biri geldi die erkek eşinden soğumaz . Kaynana kayınbabayla yaşarken 3-5 doğuranlar var . Yani siz o dönemlerde eşinizle ne yaşadınız daha iyi bilirsiniz böyle üstü kapalı konuları irdelemek istemiyorum

Artı olarak gebelik döneminde en çılgın sex hayatını yaşayan erkekler bile istemeden de olsa eşleriyle beraber bazen hamilelik hormonlarını hissedip strese girebiliyormuş karşınızdakinin de bi insan duygu ve his sahibi olduğunu unutmamalıyız . Terapi alabılırsıniz dicem ama siz daha belli ki bu konuyu eşinizle bile konuşmaya layık görmemişsınız , gelip buraya konu açmışsınız bunu artık konuyu ona açıcam cümlenizden yola çıkarak yorumladım.

Fikir vericek olursam alıp almamak yine sizin tercihinize kalmış /
yine de siz ailem küser die düşünmek yerine eşimle boşanırsam ailem bana kapı açar mı elimde çocukla die düşünüp önce kendı cekırdek ailenize odaklanın .hamileliğinizi bahane edin gerekirse gelmeyin die cevaplayın. Yegenınizi geldıgı hızla geri göndermeliydiniz kardeşinize de benden habersiz bunu yapmazsın benım bi eşim hayatım ve akışında planlarım var konuşması yapıp gerekirse araya set atabilirdiniz üstelik bunun ıcın kimse sizi suçlamazdı . Sonuçta tek yaşamıyorsunuz ne demek benden habersiz yegenım geldi kaldı sadece size değil eşinizede yapılmış bi saygısızlık bu ama siz saygısızlığı taçlandırmışsınız resmen yegenı geri göndermeyerek .

Ben çay ıcmeye geleceklerınde bile eşime soruyorum planın var mı yada basın ağrıyor mu gelsınler mi die. belki adam bi saat çay içmelik bile olsa benım yegenım yada annemi görmek istemeyecek o gün o anda yalnız ayaklarını uzatıp sessizce tavana bakmak isteyecek .

Back
X