• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel ilişki

serfhkor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
6
0
1
22
5 haftalık hamileyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum hiç istemiyorum istek yok halsizim yorgunum kusuyorum bu ne zamana kdr böle devam edicek

Ben 28. Haftadayim. Hala halsiz, yorgunum ve midem bulanıyor. Hiç kolay geçmiyor.
Kimisi de libido patlaması yaşıyormuş.
Kişiden kişiye değişir 🤷🏻‍♀️

İlk trimester çoğu kişide böyle, 2.trimester daha rahat ve daha libidolu geçiyor ama o da kişiden kişiye değişiyor 0 istekle de geçirebilirsiniz tüm hamileliği

5 haftalık hamileyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum hiç istemiyorum istek yok halsizim yorgunum kusuyorum bu ne zamana kdr böle devam edicek
İlk 3 ay böyle olması normal doktorunuz yasaklamadiysa bazen kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlar yapabilirsiniz ama eskisi kadar sık olmasını beklemeyin. 2 trimestirda daha istekli olabilirsiniz belki, 3. Trimestirda da karnınız iyice sistigi için rahat olamazsınız

İlk 3 ay böyle maalesef 3-6 ay arası eskisi gibi olabilirsiniz sonra karnınız tam büyüdüğü içinzor gelecektir .zaten genelde doktorlar ilk 3 ay pek önermiyor.

Back
X