• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel hayatınız nasıl.lütfen yardım!

melis84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
42
3
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar.ben 27 haftalık hamileyim.:49:eşimle duygusalolarak çok güzel bir ilişkimiz var.ama son zamanlarda eşimde bana karşı cinsel uzaklaşma hissettim.konuştuk bu konuyu bana hamile olduğumu hissedince etkilendiğini söyledi.karnım büyümeden önce böyle değildik:26:.ben de onu zorlamıyorum.anlamaya çalışıyorum.:28:başka herşeyimiz çok güzel.(Allaha şükür)bilemiyorumeşlerinde böyle durumla karşılaşan var mı?doğumdan sonra herşey normale dönüyor mu?tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.:28:

merhaba bende 37 + 2 günlük hamileyim.eşini bu konuda zorlamamakla iyi etmişsin.bu durumu yani senın gittikçe büyüyen karnını ve yeni fiziğini içine sindirmesi lazım o alıştıkça bu durum normale döner.erkekler malum bizim gibi duramazlar.eninde sonunda ister.eskisi kadar sık olmayabilir zaten buna senın bünyede müsade etmez bu haftandan sonra.hele benim haftalarımda özgürlüğün kalmayacak rahat hareket edemediğin için.ama dikkatli olduğun yani kendini zorlamayıp kasmadıın sürece sakıncası yok dedi doktorum.biz artık nadasa bıraktık canım :) malum benim doğuma az kaldı kızımda iiiiceeee aşşağıda artık mümkün deil :)

normal cnm endişelenme sakın..gebelikte hormonlardan bizde isteksizlik oluyor,erkeklerde de bebeğe zarar veririm endişesi birleşince tabi cinsel hayat etkileniyor..benim 2.hamilleği ve herkes böyle sıkıntılarla karşılaşıyor..gelip geçici sıkıntılar ,sıkıntı olarak değerlendirmeyip hamilelğin olasılıkları olarak düşün..sevgiyle kal..

canım hamilekte bu tur şeyler normal
bıde erkekler korkuyolar haklı olarak

benımkı dondurulmus embıryo ve dusuk tehlıkesı olsudugu ıcın 9 ay hıc bısey yapmadan bekledı :1: bebegımız ıcın
dogumdan sonra duzelır rahat ol :7:

ya benimde anlamadigim kocaman bir gobekle nasil oluyor.... Biz hamileligimi ogrendigimizden beridir neredeyse hic yapmiyoruz.... Suan 27 haftalik hamileyim .. ve doktor yasakta koymadi ..ama biz yine de yapmiyoruz...

:1:
Bende yapanlari anlayamiyorum... yani yapsinlar kendileri aci veya sorun görmüyorlarsa.
Inan bu ak$am e$ime sordum hiç istegin felan olmuyormu bir$ey de demiyorsun felan dedim. "Hayir sen bu haldeyken onu mu dü$üncem beni merak etme sen ben sizi dü$ünüyorum" dedi. (buaralar biraz sorunlar ya$iyorum agrim felan varda)
Neyse,
bir de $u var bu agrilar nedeniyle hastaneye yattim ve rahime 3,5cm yer kaldigini söyledi doktorum. Rahim kapaliymi$ bu güzel ama bebegin ba$i a$agida haliyle baski yapiyor ve aklima ilk bu ili$kiye giren e$ler oldu. Yani 3,5 cm arkada$... :D yaparken bebi$in bi yerine bi yerine dokunarak oluyordur herhalde. Açikcasi ben de de yok istek, e$imde de...

E$inin böyle anlayi$li olmasina mutlu olmalisin... seven herzaman sever akillari fikirleri tek o olmamaliv:21:

:29: Bızım de cınsel hayatımız gayet ıyıydı ama 30. haftadan beri esım yapmaya korkuyor ben de ustelemıyorum.36 olduk

bizde 28 e kadar devam ediyorduk ama artık acı,ağrılar olmaya başlayınca bide açıkcası hani bişi de anlamıyodum ben eskisi gibi hiiiç diyil bizde bıraktık eşim zaten hiç yanaşmıyor bile aynen yukardaki arkadaşın eşi gibi bu haldeyken onu mu düşüncem bana sizin sağlığınız lazım diyor. 38 de hala yapanları ben de anlamıyorum birinin doğum haftasında bile yaptığını okumuştum sitede bu arada bizde 34.haftayı bitircez perşembe

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar.genel olarak herkeste aynı galiba.ben de de tabi ki istksizlik oluyor arada bir.9 ay boyunca olmayanlar da varmış.okuyunca şaşırdım açıkçası.ben eşimi düşünüğüm için endişelenmiştim.yani sonuçta erkek yapısı kadın yapısı ayrı.
neyse kızlar sıklıkla görülen bi durummuş.sevindim açıkçası

bende endişelenmiştim senin gibi ama bebeğe bişey olur korkusuyla yaklaşmıyo babalar benim eşimde aynı seninki gibi bende onu düşünerek üzülmüştüm başlarda neden uzaklaştı diye dr yasakta koymamıştı oysaki ama çok normal uzaklaşmaları onunla konuşunca daha iyi anladım bunu
bide kendilerini sorumlu hissediyolar artık minik yavrularımıza karşı

:1:
Bende yapanlari anlayamiyorum... yani yapsinlar kendileri aci veya sorun görmüyorlarsa.
Inan bu ak$am e$ime sordum hiç istegin felan olmuyormu bir$ey de demiyorsun felan dedim. "Hayir sen bu haldeyken onu mu dü$üncem beni merak etme sen ben sizi dü$ünüyorum" dedi. (buaralar biraz sorunlar ya$iyorum agrim felan varda)
Neyse,
bir de $u var bu agrilar nedeniyle hastaneye yattim ve rahime 3,5cm yer kaldigini söyledi doktorum. Rahim kapaliymi$ bu güzel ama bebegin ba$i a$agida haliyle baski yapiyor ve aklima ilk bu ili$kiye giren e$ler oldu. Yani 3,5 cm arkada$... :D yaparken bebi$in bi yerine bi yerine dokunarak oluyordur herhalde. Açikcasi ben de de yok istek, e$imde de...

E$inin böyle anlayi$li olmasina mutlu olmalisin... seven herzaman sever akillari fikirleri tek o olmamaliv:21:

arkadaşım rahimde 3,5 cm kalan yerden bahsetmişsin de , orası bebeğin içinde bulunduğu kısımda rahimin içinde ve rahim ağzında..
vajina girişinde 3,5 cm değil yani.
vajinanın içerisi doğuma kadar aynı duruyor.. yani bebek oraya yaklaşmıyor.. onun için isteyen çiftler doğuma kadar birlikte olabiliyor... bebeğe değmek gibi bi durum söz konusu değil...
zaten bebek vajina çıkışına 3,5 cm yakın olsaydı hemen doğuverirdi değil mi.. :34:

Son düzenleme:
cadaloz99 a katılıyorum valla öğrendiğimizden beri bende de cesaret yok yapmıyoruz, zaten eskiden de vajinamda yanma, sızı oluyordu, doktora sorduk yasak değil dedi eee bunu duyan eşim olabilir hazırım tarzında mesajlar veriyor ama alan yok:)
hayırlısı bu arada 19 haftalık hamileyim. benim korkum önceden de yanma şikayetim vardı ya şimdi hamilelikte de etkilenmeyeyim nolur nolmaz

Benim eşim hamile olduğumu öğrendiği andan itibaren tamamen değişmişti ilk aylar aklıma saçma sapan şeyler geliyor diyordu bizim hamilelik boyunca parmakla sayılacak kadar azdı. Doğumdan sonra herşey yoluna girdi.

arkadaşım rahimde 3,5 cm kalan yerden bahsetmişsin de , orası bebeğin içinde bulunduğu kısımda rahimin içinde ve rahim ağzında..
Vajina girişinde 3,5 cm değil yani.
Vajinanın içerisi doğuma kadar aynı duruyor.. Yani bebek oraya yaklaşmıyor.. Onun için isteyen çiftler doğuma kadar birlikte olabiliyor... Bebeğe değmek gibi bi durum söz konusu değil...
Zaten bebek vajina çıkışına 3,5 cm yakın olsaydı hemen doğuverirdi değil mi.. :34:

valla biz giriyoruz sıkıntımız yok arkadaşlarda aşırı tepki ebe girebiirsiniz dedi normal doğum yaparan doğumun kolay olur dedi

ahhhh ahhhh ben bu konuda çok sıkıntı çekmiştim. benimde eşim 25 hafta gibi uzaklaştı benden sonra 31 haftada falan yakınlaşmıştı. zamanları hiç aklımdan çıkmaz benim eşimde seni bunalmak yormak istemiyorum derdi. sanırım erkeklerin psikojisiyle alakalı bişey.

ay allahim yaaa..
bir an gulmek geldi icimden..bole boncuk gibi dizilmisiz..
butun hamileler ayni dertten muzdarip...
bende yazazyimda tam olsun...
bizde de sifir..00000

Back
X