hamilelikte cilt bakımı

aras5527

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
21
7
27
selamlar arkadaşlar 10 haftalık hamileyim
karnıma bebek yağı sürmeye başladım. onun dışında çatlak olmasın diye bir tavsiyeniz vsr mı ?

birde arkadaşlar cilt bakımında doktorum her seyi kullanma dedi ne önerirsiniz dedim dermotolojiye git dedi. açıkcası gidip de doktora tekrardan cildime ne önerirsiniz diyecek ne bütçem var ne de zamanım.
şöyle uygun orta fiyatlı hamilelikte kullanılabilien nemlendirici yıkama jeli öneriniz varsa açığım

çoğu arkadaşıma sordum doktorları nasıl rutinin varsa devam et demiş benimki niye beni yönlendirdi anlamadım.

şimdiden teşekkürler

Ben bütün hamileliğim boyunca sadece hindistan cevizi yağı kullandım hiç başka nemlendirici krem, jel vs almadım. Bir de bol su içtim hiç çatlağım olmadı

karnıma bebek yağı sürmeye başladım. onun dışında çatlak olmasın diye bir tavsiyeniz vsr mı ?

birde arkadaşlar cilt bakımında doktorum her seyi kullanma dedi ne önerirsiniz dedim dermotolojiye git dedi. açıkcası gidip de doktora tekrardan cildime ne önerirsiniz diyecek ne bütçem var ne de zamanım.
şöyle uygun orta fiyatlı hamilelikte kullanılabilien nemlendirici yıkama jeli öneriniz varsa açığım

çoğu arkadaşıma sordum doktorları nasıl rutinin varsa devam et demiş benimki niye beni yönlendirdi anlamadım.

şimdiden teşekkürler
Evet bende de sivilceler çıkıyor hala adet dönemlerimde ..
Bisey de kullanamiyorum ama iz kalacak diye tedirginim

şimdiden teşekkürler
Ben bütün hamileliğim boyunca sadece hindistan cevizi yağı kullandım hiç başka nemlendirici krem, jel vs almadım. Bir de bol su içtim hiç çatlağım olmadı
Bu arkadaşın dediği gibi sadece Hindistan cevizi yağı kullandım. Katkısız hem. Çatlak sıfır

Mamaauranın ürünlerine bakın. Bende yeni sipariş ettim, uzman önerisiyle aldım. İçerik okuyarak alacaksınız. A vitamini içeren ürünler (retinoller) gebelikte tehlikeli diye biliyorum. Bunun dışında titanyum dioksit, Silikon, petrol türevi içerikli ürünler yine önerilmiyor. Siz kendi ihtiyacınıza göre içerik okuyarak seçeceksiniz doğru ürünleri.

şimdiden teşekkürler
Çatlaklar için lierac ve biooil kullanıyorum özellikle duş sonrası 2 günde bir diğer boş günlerde vazelinin kremini kullandım 24. Haftadayim sadece göğüste çatlak oldu onuda ne yaparsan yap catlayacaksa çatlıyor diyor herkes bilemedim bende ama göbeğimde hiç çatlak olmadı

X