hamilelikte cilt bakımı önerileriniz

sechilllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
15
0
86
İstanbul
3aylık hamileyim cildim de sivilcelenme rahatsız edecek boyutlarda arttı hamileyim diye hiç birşey kullanmıyorum. Ne yapmam lazım bakım kil maskesi olarak yapıyorum hafta da bir o da yararlı mi zararli mi bilmeden konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum. Hamilelik çirkinlesmek oldu benim için.

Canım cevap veren olmamış sana ben yeni gördün yazmak istedim. 3 ayda çok normal ama azaltabilirsin tabiki.sabah akşam yüz temizleme keli ile yüzünü temizleyebiirsin. Cilt tipin nasıl yaşlımı kurumu. Temizliği sakın atlama cilt tipine göre iyi bir temizleyici kullanmalısın.en önemlilerinden biriside güneş kremi mutlaka her sabah yüzün yemizledikten sonra sürmelisin. Yoksa o sivilceler leke olarak kalır hamilelikten sonra. Haftada bir cilt bakımı yapabilirsin ama fazla yapma çok sivilcelerden kurtulacam diye cildini tahrip edebilirsin çünkü çok hassaslaşıyor cilt. Hamilelikte cilt bakımı çok önemli bence kendini ihmal etme derim yoksa çirkinleştiğin hissine kapılmak seni daha çok üzer.makyaj malzemesi olarlarsa clinique markasını kesinlikle tavsiye ediyorum.benim cildim problemliydi baya makyaj malzemesi en iyi onunki geldi cildime.tabi cet tipine göre bir yol izle sakın hamilesin diye kendini bırakma.tam tersi herkez sana hamilelik seni güzelleştirmiş desin :))

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin:)) Tesadüfen az önce bununla ilgili bir yazı okudum.Hamilelerin parabensiz kimyasaldan uzak cilt bakım ürünleri kullanmaları konusundan bahsediliyordu.Yves Rocher in cilt bakım ürünleri hem bitkisel hemde paraben içermez.Kendi cildine uygun bir ürün seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…