Hamilelikte ciğer yemek

Flowersgirl57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
516
604
53
29
Kızlar 8+5 haftalık hamileyim güzel geçiyor çok şükür ama bugün canım ciğer çekti ve bi porsiyon aldım 5-6 kaşık yedim yedikten sonra faydası var mıdır diye baktım ama yememek gerekiyormuş korkuyorum tecrübeli arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum ne yapmam gerekiyor

Ciğerde çok fazla A vitamini olduğu için tüketilmesi pek önerilmiyor. Tüketilse bile sıklığın az olması önemli bildiğim kadarıyla. Bence bir sorun yoktur bundan sonra daha az tüketmeye yada hiç tüketmemeye çalışın. Sağlıkla kavuşun

Bunu araştırmıştım 1 kg ciğer oturup yemediyseniz hiç sorun değil. Her hafta 1 porsiyon ciğer yemekle çocuk düşmüyor. Bazı şeyler şehir efsanesi gibi kafanıza takmayın

Teşekkürler arkadaşlar tecrübeli ve bilinçli kişilerden yorum almak çok güzel hepinize ayrı ayrı teşekkürler

3 çocuğumda da haftada 2 kere düzenli ciğer yedim. Yürek yedim. Allaha şükür hiçbir şey de olmadı. İyi pişirin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…