hamilelikte çatlaklar

Slm ben 22,5 kılo almıs ola bırı olarak sıfır çatlaklıyım ama ıc karnım genış galıba mesela suan 2 cı hamılelıgım 5 aylık oldum karnım hala cıkmadı kımse hamıle oldugumu anlamıyor ve ilk gebelıgımdede bundada hıç bır sey surmedım bebe yagı almıstım ama alerjı yapmıstı bıraktım genle alakalı bı durum çatlamaya musaıtsen catlarsın

11 aylık bi kızım var hamilelikboyunca devamlı krem kullandım annemde ablamda çatladı ama ben çatlamadım ilerici phytolastıl kullandım çok iyi geldi ayrıca aktardan elaiss çatlak yağı adım çok iyi geldi 40 haftalık doğum yaptım sayılır karnım çok dikti kesinlikle çatlıcam dedim kullandıklarım çok faydalı geldi genetikse mutlaka çatlamam lazımdı ayrıca kalça bölgemde ergenlik zamanı oluşan ufak tefek çatlakların vardı yani yatkındım benden size tavsiye düzenli şekilde kullanın umarım çatlamazsınız

olsun be ne takıyosunuz ki yavrunuzu kucagınıza alın Allahın izniyle hiç bişey umrunuzda olmıcak eminim ama içinizde onu hissetmeniz bile ayrı bi mucize bırakında okadarcık olsun buna değer

slm kızlar,benim baldırlarım çatladı karnımda zerre çatlak yok,nedenide hamileliğim boyunca karnımı güreşçiler gibi badem yağı ve bebek yağıyla yıkadım ama bacaklarıma yanlarıma sürmek hiç aklıma gelmedi ve çatladısiz heryerinize sürün emi

Merhaba arkadaslar,
Ben Vazelin suruyorum. Henuz dogum yapmadim, kasintim da yok, sonucu dogumdan sonra gorucez bakalim ise yaramis mi, yaramamis mi? :)

Cok dogru ya.. genlerinde varsa yapcak bisey yok. benimde son haftalara kadar bisey olmadi.. ozel striae lotionu ve zeytin yagi surdum ama maalesef son haftalarda catladi yinede baya bi olmasa daha iyi tabi ama bende cok sukur diyorum saglikli cokta tatli bir oglum var:))

Benim de hiç çatlagim olmadi, hep kontrol ettim kasinirsa falan krem kullanirim diye ama ihtiyacim olmadi, karin bolgemde cildim kalin ve esnek oldugundan galiba..
1aylik hamileyken 4aylik gibi duruyordu yani iç karin diye biseyler denmis onunla alakasi yok bence ciltle alakali..
sabah aksam badem yagi surmenizi tavsiye ederim bi yerde bi mankenin oyle yaptigini duymustum malum meslegi geregi degerli tavsiyeler almistir..
Bu arada gobegim de kalmadi bence bu da vucut yapisi ve kalan kilolarla alakali, eger kiloyu normalde gobekten aliyorsaniz hamilelikten sonra kilonuz kalirsa yaglar gobege yerlesir..

Çatlicaksa önüne geçemiyorsun zaten sadece oranını azaltabiliriz ben mustella kullanıyorum memnunum

merhaba arkadaşlar 3. aydan 7. aya kadar kakao yağı ve 7.aydanda bugüne kadar badem yağı kullandım ve çatır çatır çatldım pes etmedim hala kullanıyorum masjlarla sabah akşam sürüyorum fayda etmiyor annem ve ablamdada vardı. sanırım kaçınılmaz son bu. bazı arkadaşlar çok şanslı hiç çatlakolmuo ama bence ciltle ve genle ilgili bi durum

yani ben bu mesajı okuyunca çatladımmm şaka bi yana maşallah yani.. benim ılk gebeliğim 7. ayımdayım 2. ayımdan beri düzenli yağlarımı kullandım ama bi sabah uyandıgımda harıtaya döndüğümü gördüm gerçekten genlerden gelen bişy ne yaparsan yap çatlayasın varsa çatlıyosun

Ya bi sey sorcam ben de arastirdim badem yagi surun diyolar da o gobege goguslere kalcadan dizlere kadar bacaklara surunce 250 ml yag gitmez mi? Gun asiri sursek haftada 3 kereden ayda 12 kere surmemiz lazim.250 ml yag 75tl. Bu da bize aylik en az 750 tl etmz mi ya surun diyolar ama pahali diil mi

Arkadaslar dogum yapali 2,5 ay oldu ve cok sukur hicbir yerimde catlak olusmadi.
1-Oncelikle kilonuza dikkat edin. Hamile olmaniz her seyi hapur hupuryemenize mazeret dEgil. Rejim yapin demiyorum sakin boyle bir seye kalkismayin sadece ipin ucunu kacirmayin
2-bol bol su. Gunde 3 litreyi tuketmeye bakin
3-hava kosullari vs musaitse gunde usenmeyin 1 saat yuruyun
4- tuzu abartmayin (boylelikle odem olusumunu da engellersiniz(
5-sihirli formul (pahali kozmetiklere dunyanin parasini vermeye gerek birakmiyor) : kakao yagi, portakal yagi, kayisi yagi, badem yagi karistirilir. Ilk aylarda her banyodan sonra, gobek cikmaya basladiktan sonra ise gunde 3-4 defa surulur. Sonuc mu? Bende sifir catlak :)
bu arada genetik olduga ben pek inanmiyorum bu catlaklarin. Annemin karni harita gibi. Ki sadece 9 kilo almis hamilelikte. Ben 16 kilo aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…