- Konu Sahibi birolbirgul
-
Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.
şu yıl meselesini bilmiyordum söylediğiniz ayrıca iyi oldu.peki siz bu yıl içerisinde ne gibi bi tedaviden bahsediyorsunuz?yine krem yağ karışımımı yoksa lazer mi?Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.
cildiniz kuruysa benimki gibi ne yapsanız fayda etmiyor
doğumdan sonra lazerle tedavi edilebiliyor,tamamen olmasada göze batmayacak şekilde kayboluyorlar.
gerçekten migerçekler kaçınılmaz diyorsunuz.siz de mi herşeyi denediniz. fayda etmedi diyosunuz yani.peki lazer yaptırdınız mı kendiniz
??
ben daha doğum yapmadım bebek düşünüyoruz ama en büyük korkum çatlaklar ve varis
çünkü ergenlik döneminden kalma bir sürü çatlağım var ve geçmiyor,
şimdi her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum aşırı kuru bir cilde sahibim
komşunun kızı hamilelikte aşırı çatladı,incecik manken gibi kızdı yazık oldu
doğumdan sonra lazer yaptırdı,baya faydası oldu,göze batmıyor.
hamilelikte bilinçli olup çok kilo almamak,bol su içmek ve kremler sürmek faydalı ama genetik yapın çatlamaya müsaitse çatlıyor maalesef
çok kafana takma diyeceğim ama bende takıyorum,napalım Allah başka dert vermesin.
ben de yapardım onu cnm ama hamılelıkte daha da kuruyorsun inan.heleki kuru bir iklimde yaşıyorsan.doğru diyosun kiloma dikkat ediyorum ama ne olursa olsun alıyosun sonuçta vücut açılıyor.karın zaten şişiyor.suyu da bol içiyorum.3 lt.diyebilirim günde.denemediğim krem yok.ama olacaksa oluyor gerçekten.ergenlikten bacak arkamda vardı zaten.en azından lazer yaptırırm yapacak bir şey yok.peki bu lazer pahalı bir şey mi cnm biliyor musun komşunun kızından.artık ne olursa olsun yaptırcam çok pahalı da olsa zaten.
maddi durumunuz nasıl bilemem ama yaptıran arkadaşın eşi çalışıyordu kendi ev hanımı ve durumlarıda normal yani çok geliri olan birileri değildi,
yaptırdığın yere görede fiyat değişiyormuş sanırım ama tavsiyem iyi bir yere yaptırman,
çünkü ben kılcal damarlar için lazer yaptırmaya başlamıştım güzellik merkezinde ama bin kere pişmanım,
1. seanstan sonra gidemedim,bacaklarım mosmor oldu leke kaldı çok korktum,eskisinden beter oldu,
bunu yapan doktora etmediğim beddua kalmadı,Allahından bulsun.
sonuç olarak kadın olmak çok zor ya, heleki bizim gibi hassas vücudu olanlar için:)[/QUO
aaaaaaaaaa !!! haklısın cnm ya . doğru diyosun. ben öğretmenim.valla pahalı olsa da yaptırcaz artık çaresi oysa yapacak birşey yok.peki sende varis mi vardı?bende de kılcal damar problemi var beyaz tenliyim çünkü.onun için ayrı bir başlık açmıştım hatta.daha sonra başka bir yere gittin mi? bence o doktoru şikayet etmelisin.o kadr kolay değil çünkü biz güveniyoruz da kendimizi emanet ediyoruz.güzellik merkezinden ziyada hastanelerde yaptırsan daha güvenli olmaz mı sence?bir cildiye uzmanıyla güzellik merkezleri daha çok ticaret olarak bakıyorlar işe.tabi işini iyi yapan bir yer varsa neden olmasın ama onu da nasıl bileceksin ki.onu yaptıran kişiler tanımak bilgi almak lazım.herkeste de aynı sonucu göstermiyor.esmerler daha şanslı.bizde en ufak bir leke kabak gibi ortada duruyor.
aaaaaaaaaa !!! haklısın cnm ya . doğru diyosun. ben öğretmenim.valla pahalı olsa da yaptırcaz artık çaresi oysa yapacak birşey yok.peki sende varis mi vardı?bende de kılcal damar problemi var beyaz tenliyim çünkü.onun için ayrı bir başlık açmıştım hatta.daha sonra başka bir yere gittin mi? bence o doktoru şikayet etmelisin.o kadr kolay değil çünkü biz güveniyoruz da kendimizi emanet ediyoruz.güzellik merkezinden ziyada hastanelerde yaptırsan daha güvenli olmaz mı sence?bir cildiye uzmanıyla güzellik merkezleri daha çok ticaret olarak bakıyorlar işe.tabi işini iyi yapan bir yer varsa neden olmasın ama onu da nasıl bileceksin ki.onu yaptıran kişiler tanımak bilgi almak lazım.herkeste de aynı sonucu göstermiyor.esmerler daha şanslı.bizde en ufak bir leke kabak gibi ortada duruyor.
çalıştığım yerde 2 bayan oraya yaptırdı çok memnun kaldılar,bende kendi gözümle gördüm gerçekten bacakları çok güzel oldu.
heveslendim hemen gittim, doktor hanım baktı çok kolay dedi hemen yapalım 3 seansta biter dedi.
yaptırdım ama gelde bana sor,neler çektim,ateşlendim,antibiyotik ağrı kesici 2 kutu hap içtim,bacak mosmor oldu.
o zamanda nişanlıydım,nişanlıma söyleyemedim utandım,evlendikten sonra öğrendi çok kızdı, bana söyleseydin başına yıkardım orayı,dava açardım dedi.
ama işte bünye meselesi bende ters tepti,şimdi kim olsa aman diyorum iyice araştırıp,olabilecek olumsuzlukları sorup ona göre yaptırın.
bu arada ben beyaz değilim,buğday tenliyim ama kılcal damar ve çatlak sorunum var.
ben de buğday tenliyim.ama aynı sonuçları veriyor sonuçta açık renkliyiz .sonuç olarak o şekilde kaldı mı bacakların gitmedi demi kılcal damarlar?peki yaptıkları işlemin adı neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?