Hamilelikte çarpıntı olması normal mi?

Mystery1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
118
35
28
20 haftalık hamileyim son 1 haftadır çok çarpımtım oluyor nefesi zor alıyorum bazen sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum dün mesela nabızım 127 çıktı sizce normal mi hamilelikte ya

20 haftalık hamileyim son 1 haftadır çok çarpımtım oluyor nefesi zor alıyorum bazen sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum dün mesela nabızım 127 çıktı sizce normal mi hamilelikte ya
Normal canım. Benim hep öyle tansiyon çıkmadıysa sorun yok. Hele 24 den sonra bebek dönmeye başladıysa için bile bayılıyor o nabız artışından

Normal canım. Benim hep öyle tansiyon çıkmadıysa sorun yok. Hele 24 den sonra bebek dönmeye başladıysa için bile bayılıyor o nabız artışından
Ya bende korktum ne biliyim o kadar kalbimin atışını hissediyorum ki kafama takıyorum bu yuzden yarın doktora randevu alıcam bakalım canım inşallah dediğin gibi normaldir kardiyolojiyle falan ugraşmıyım bide

bebde boyleyim birde panik atak var sen dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…