mrb arkadaslar bu gun doktora gittim kasintilarim ozelikle gece kotulesmeye basladi doktor kan almisti kan sonuclarimdan ve bebegimin hazir olmasindan dolayi yarin sabaha dogumu suni sanci ile baslatmaya karar verdiins hayirla atlatirim
Arkadaşlar saat şu anda gecenin 4ü ve ben kaşıntılarıma çare bulabilir miyim diye bilgisayarın başındayım. uykusuz geçen 2. haftam bu. sanırım siz de çok kesin çözümler bulamamışsınız Allahım yardımcımız olsun.
ben sirke ile ellerimi ovarak çözüm buldum. bir deneyin ilaçtan iyidir. umarım şifa olur sizede.
belki çoktan baktırmışsınızdır ama yine de yazayım. 7.aydan sonra bazı hamilelerde karaciğer enzimlerinde nedeni belli olmayan yükselmeler oluyor ve bu size kaşıntı olarak yansıyor. ilk yiğenim yüzünden annesş bu konuda baya bi sıkıntı çekmişti. baktırmanızda fayda var diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar çok kötü durumdayım 1 haftadır başlamış olan bir kaşıntım var dün doktora gittim kan idrar tahlil yapıldı bişey çıkmadı çok şükür sonra cildiyeye gittim oda ilaç veremem dedi sadece bir karışım krem verdi .çok kötü durumdayım heryerım kabardı ve hiç yatamıyorum hep duş alıyorum hiç böle bir durumla karşılaşan varmı?neler yaptınz kaşıntınız için allah hiç kimseye böle bi kaşıntı vermesin.dualarınızı benden eksik etmeyin inanın geceleri ağlıyorum artık kaşıntıdan.çoğu bitti azı kaldı inşallah bu kaşıntı geçer .:bbo: