Hamilelikte burun tıkanıklığı

estooree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
229
40
48
36
Selam kızlar bu burun tıkanıklığı yüzünden geceleri uyuyamıyorum uyku kalitem Yok artık. Burundan hiç nefes alamıyorum bende Vicks sürdüm burun kanatlarına bu zararlı mı acaba başka çözüm yöntemi var mı aranızda çözüm bulan

Bende aynı problemi yaşıyorum doktora gittim bütün spreyi verdi bi zararı olmaz dedi. Ama ben yinede günde 2 defa sıkıyorum. Çok geçmiş olsun

Okyanus suyu alın hanımlar. Vicks zararlı. Ben de hamileliğimde hep tıkanık burunla gezdim. Okyanus suyuyla açtım hep.

Normal,bütün hamilelik boyunca haşadım. Sık sık burun temizle. Viks bilmiyorum zararlı mı diye ama olabilir. Doktoruna sor sana birşey verir muhakkak.

Canım geçen hafta ben de yaşadım, yatar yatmaz burnum tıkanıyodu uyutmuyodu...ama tuzlu su yaptım burnuma çektim öyle yattım
Mucize gibi direk açtı burnumu

Ben hep yag surdum burnuma
Kizimin burnu kanadigi icin gliserin tarzi bir yag vermisti dr
damlalik gibi bir sisede burnuma suruyordum tikanmiyordu kurumuyordu cok rahat ettim
Gliserin veya zeytinyagini kulak cubuguylada surebilirsiniz

estooree estooree V Verdaguleren merhaba .
Size önereceğim şeyi doktorlarınıza da sormanızı öneririm. Normalde bir zararı yok ama gebelikte etkisi farklı olabilir..

Susam yağı veya nane yağı. Bunlardan birini kulak çubuğuna çok az damlatıp, yatmadan önce burun deliklerinizin kenarlarına değdirin. (Nane yağı kokusu daha keskindir)
Normalde faydası olur. Ben burnum tıkandığımda susam yağını kullanıyorum.. Ama dediğim gibi gebelikte bu tip bitkisel yağların yan etkisi olur mu mutlaka doktorunuza danışınız..

estooree estooree V Verdaguleren merhaba .
Size önereceğim şeyi doktorlarınıza da sormanızı öneririm. Normalde bir zararı yok ama gebelikte etkisi farklı olabilir..

Susam yağı veya nane yağı. Bunlardan birini kulak çubuğuna çok az damlatıp, yatmadan önce burun deliklerinizin kenarlarına değdirin. (Nane yağı kokusu daha keskindir)
Normalde faydası olur. Ben burnum tıkandığımda susam yağını kullanıyorum.. Ama dediğim gibi gebelikte bu tip bitkisel yağların yan etkisi olur mu mutlaka doktorunuza danışınız..
çok tesekkur ederim doktoruma soracağım kesin.

Selam kızlar bu burun tıkanıklığı yüzünden geceleri uyuyamıyorum uyku kalitem Yok artık. Burundan hiç nefes alamıyorum bende Vicks sürdüm burun kanatlarına bu zararlı mı acaba başka çözüm yöntemi var mı aranızda çözüm bulan

Tuzlu su gargarası yapabilirsin. Yada okyanus suyu kullanabilirsin. Ben alıştım hiçbişe kullanmıyorum :)

bir ben degilmişim bu illetten çeken 7. ayıma girdim burun tıkanıklığı öldürdü beni tıkanık olduğu yetmiyormuş gibi geniz akıntısı da cilası oldu. zaman zaman kusmamı tetikliyor.sabır ediyorum az kaldı :)

Kızlar merhabalar ben daha hamileliğin ilk haftalarındayım. Daha kan vermeye de gidemedim de idrar testimde çıktı net bir şekilde gebelik.ve 2 gündür burnum tıkandı felaket kötü durumdayım gözüm yaşarıyo burnum akıyo felan hasta değilim ama.bu 9 ay her günüm böyle mi geçecek kesinlikle günlük yaşam kalitem düşüyor acayip etkiliyor beni ya sınır bozucu birşey yani sürekli gözüm yaşarıp burnumun tıkalı olması arada bir akması felan.insallah boyle devam etmez

Merhabalar,
ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Ben önce alerji sandım ama araştırdım ki, gebelikte hormonların artması ile olabiliyormuş. Sabah 6.15 te uyanıyorum ama zaten uyuyamıyorum. Doktor, illiadin pediatrik verdi onu da 5 gün ve sadece geceleri kullan dedi. Burun bandı aldım, tuzlu su çektim, okyanus suyu kullanıyorum. Ama yok, sabır edeceğiz artık. :anneadayı::KK200:

Bendede var ya ben birkaç gün önce nezle olmuştum hala tam etkisi geçmedi şuan sol taraf sadece tıkalı rahatsız ediyor insanı

Back
X