• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bulanti vs. Olmamasi normalmidir

Canım 6 haftada kese görünür bebek için acele etme ama kasık ağrın falan olur hani adet ağrısı gibi ,alt tarafında da aynı şekilde bir ağrın olur

Bu arada doktorun özelse yada devletse muhakkak şikayet et, hastaya nasıl davranılması gerektiğini bilsin !
Belki bu konuda çok hassas bir adaysın , belki kaçıncı denemeden sonra olmuştur, ona göre insaniyetli yaklaşsınlar
Bi buçuk senedir ilk defa tuttu o yuzden çok hassasim..

Yani bana
Ben 7+5 de görememiştim kalp atışını 8+2 olması lazım o zaman gördük kızımın kalp atışını şimdi 3 yaşında. Ikinci gebelogimde 7+4 veya 7+5 de görmüştüm
Kimbilir kac insanın yavrusuna erken zamandan kürtaj yaptılar ama buna izin vermiycem 9 haftanın sonuna kadar bekliycem pazartesi gozukmezse..

Yani bana
Ben 7+5 de görememiştim kalp atışını 8+2 olması lazım o zaman gördük kızımın kalp atışını şimdi 3 yaşında. Ikinci gebelogimde 7+4 veya 7+5 de görmüştüm
Kimbilir kac insanın yavrusuna erken zamandan kürtaj yaptılar ama buna izin vermiycem 9 haftanın sonuna kadar bekliycem pazartesi gozukmezse..

Kese
6. Haftadan önce gittiğinden bu zamana kadar büyümüş aslında kalp atışı için değil de gelişimine bakmış olabilir aslında , dua et başka hiçbirşey değiştirmez sonucu , benim de senin gibiydi doktor kalp atışı için haftaya gel Dedi ama moralimi bozan gelişimi sorunlu çok umudum yok atmazsa alıcaz Dedi ve o gece zaten ben düşürdüm , kalp atışından ziyade ilk başlarda gelişimine daha sonra yani 7 8 de net kalp atışı kesin olmalı . Rabbim Hakkı'nda hayırlısını nasip etsin
Kesenin gelişimine çok iyi dedi lakin haftaya bebek gozukmezse kürtaj dedi

İki hamileliğimdede ne bulantı nede tipik hamilelik sendromları yaşadım, aş bile ermedim.

Back