- 10 Mart 2016
- 36
- 13
- 3
- Konu Sahibi Caglasepetci
-
Çok haklısın pazartesi iki doktora daha randevu aldım onlarada gidicem kendi doktorumada bakalım üçünden biri beni rahatlatabilicekmiBulantı veya diğer gebelik belirtileri herkeste olmayabilir. Mesela ben 39 haftalık hamileyim hala mide bulantılarım oluyor hatta 25 haftaya kadar günde 3-4 kere istifra ederdim. Birde benim bulantılarım daha yeni hamile olduğum anda başladı ki çoğu kişi de 10. Haftada falan başlıyormuş.
Stres yapmamaya çalış ve sakın bir doktorda takılıp kalma , başka doktora da git ki için rahatlasın.
Çok teşekkür ederim allah senden razı olsun beni çok rahatlattin :*
Bebeği görsem aslında belirtileri inaninki sorun etmiycem..Doktorun baktığı ultrason aleti son teknolejiyse 6. Haftada bebeğide kalp sesinide duyardı. Ama genel olarak 7. Ve 8. Haftalarda bebeği görüp kalp atışını duyuyorlar. İnş haftaya mercimeğini görürsün.
Benim iki gebeliğimde de karnım büyüyüp tekme atmaya başlayana kadar hiç bir belirti yoktu.
Tutmaya çalışıyorum.. gerçekten çok sağol usenmeyip beni aydinlattigin için beni en çok sen rahattin :)Ne demek, bu zamanlarda moral öyle önemli ki. İçini ferah tut.
8. Haftada kalp atisini duyduk. Lütfen hemen karar verme başka doktora da mutlaka git. Ayrıca bulantı 7 8 haftalarda başlıyor daha çok.Peki bana 7 haftalikkende goremezsem kürtaj yapicagini söyledi ya yaptirmiyim bekliyim dimi
ben hamileliğimde bir kez bile bulantı yaşamadım hemde ikizlere gebeydim.bulantı olucak diye birşey yok kitecrübeli annelerden yardım istiyorum??
İyi akşamlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde 4+3tum ve kesem 0.61 cm idi. Doktor beni tam 6 haftalikken gel kalp atışlarını duyalim diyip gönderdi 6 haftalikken gittim bebegimi göremedik ben vajinadan baktirmadim karından baktirdim fakat kesem 1.85 cm olmuştu icindede yuvarlak bi kese daha vardı bana onun açıklamasını yapmadı ama yolk kesesi olduğunu tanidiklardan öğrendim. sonra gene 1 hafta sonra gel dedi gene gozukmezse kürtaj deyip yolladı moralim çok bozuk ayrıca benim göğüs agrisindan başka hiç bir belirtim yok bulantı vs. Hiç birşey yok çok tedirginim suan 6+5 oldum pazartesi tekrar gidicem ınş bi belirtim olmaması beni tedirgin ediyo beni aydinlatirsaniz çok mutlu olucam arkadaşlar buna çok ihtiyacım var
kesinlikle tavsiyem başka doktora gözükmen hemen kürtaj da ne ya daha bebek yok bile nokta gözükmez tabi kimisi 7-8 haftalarda görüyor bebegini allahtan ümidini kesme sakın kötü şeylerde düşünme ben 3 aylık hamileyim bir kere bile belirti yaşamadım sadece göğüs agrım vardı illa kusma bulantı olcak die bişey yok herşeyde saglıklı gidiyor cok şükür...dikkat et kendinetecrübeli annelerden yardım istiyorum??
İyi akşamlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde 4+3tum ve kesem 0.61 cm idi. Doktor beni tam 6 haftalikken gel kalp atışlarını duyalim diyip gönderdi 6 haftalikken gittim bebegimi göremedik ben vajinadan baktirmadim karından baktirdim fakat kesem 1.85 cm olmuştu icindede yuvarlak bi kese daha vardı bana onun açıklamasını yapmadı ama yolk kesesi olduğunu tanidiklardan öğrendim. sonra gene 1 hafta sonra gel dedi gene gozukmezse kürtaj deyip yolladı moralim çok bozuk ayrıca benim göğüs agrisindan başka hiç bir belirtim yok bulantı vs. Hiç birşey yok çok tedirginim suan 6+5 oldum pazartesi tekrar gidicem ınş bi belirtim olmaması beni tedirgin ediyo beni aydinlatirsaniz çok mutlu olucam arkadaşlar buna çok ihtiyacım var
Canım benim öyle hemen kürtaj demek kolay mı. Sen moralini yüksek tutmaya çalış ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun annesi. Allahın izniyle üç doktordan biri seni rahatlatacaktırC
Çok haklısın pazartesi iki doktora daha randevu aldım onlarada gidicem kendi doktorumada bakalım üçünden biri beni rahatlatabilicekmi
moralini bozma geç döllenme olabilir bizim kalp atışlarımız 7. hafta sonunda duyuldu . başka bi dr la görüş bencetecrübeli annelerden yardım istiyorum??
Öyle yapicam canım çok sagolmoralini bozma geç döllenme olabilir bizim kalp atışlarımız 7. hafta sonunda duyuldu . başka bi dr la görüş bence
Canım ultrason görüntüm sence normal mi tam 6. Haftaya göre8. Haftada kalp atisini duyduk. Lütfen hemen karar verme başka doktora da mutlaka git. Ayrıca bulantı 7 8 haftalarda başlıyor daha çok.
Hemen vazgeçmeyi düşünmüyorum 9. Haftaya kadar beklemeyi dusunuyorum..kesinlikle tavsiyem başka doktora gözükmen hemen kürtaj da ne ya daha bebek yok bile nokta gözükmez tabi kimisi 7-8 haftalarda görüyor bebegini allahtan ümidini kesme sakın kötü şeylerde düşünme ben 3 aylık hamileyim bir kere bile belirti yaşamadım sadece göğüs agrım vardı illa kusma bulantı olcak die bişey yok herşeyde saglıklı gidiyor cok şükür...dikkat et kendine
Ben doktor değilim canım o yüzden ne desem yalan olur. Umarım sağlıklıdır bebeğin.Canım ultrason görüntüm sence normal mi tam 6. Haftaya göre
Ben 7+5 de görememiştim kalp atışını 8+2 olması lazım o zaman gördük kızımın kalp atışını şimdi 3 yaşında. Ikinci gebelogimde 7+4 veya 7+5 de görmüştümYa aslında bulantiya pek takilmiyorum ama 6+1 iken bebeği gorememem normal mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?