- 10 Mart 2016
- 36
- 13
- 3
- Konu Sahibi Caglasepetci
-
Ya aslında bulantiya pek takilmiyorum ama 6+1 iken bebeği gorememem normal mi peki ?
Kese görünür sadece bebek nokta kadar bişey o haftada
Belki gününü yanlis hesaplamislardir bunlar olabiliyor, yumurtlama veya tutunma günü tam olarak bilinmiyor sonucta. Bendede bebek yok hamile oldugunuza eminmisiniz demislerdi alttan baktiklari halde. Bir kac gün sonra göründü. Kan tahlili yaptirdinmi? Ordaki deger önemli bildigim kadari ile.Ya aslında bulantiya pek takilmiyorum ama 6+1 iken bebeği gorememem normal mi peki ?
Peki bana 7 haftalikkende goremezsem kürtaj yapicagini söyledi ya yaptirmiyim bekliyim dimi
Iki hamileliğimde de bulantı yaşamadım. Etrafımda çok arkadaşım var bulantınız geçiren. Darısı başınıza.
Bulantiyi pek kafama takmadim aslında bebeği 6. Haftada gorememem canımı çok sikıyor. Ve 7 . Haftada da goremezse alicagini söyledibirbuçuk sene bekledim bu an için
Belki gününü yanlis hesaplamislardir bunlar olabiliyor, yumurtlama veya tutunma günü tam olarak bilinmiyor sonucta. Bendede bebek yok hamile oldugunuza eminmisiniz demislerdi alttan baktiklari halde. Bir kac gün sonra göründü. Kan tahlili yaptirdinmi? Ordaki deger önemli bildigim kadari ile.
Bir kaç doktordan fikir alın. Inşallah Allah kucağınıza almayı nasip ederBulantiyi pek kafama takmadim aslında bebeği 6. Haftada gorememem canımı çok sikıyor. Ve 7 . Haftada da goremezse alicagini söyledibirbuçuk sene bekledim bu an için
En son 4+3 ken yaptırdım 1200idi suan 6+5im çok yükseldiğine eminim çünkü o zaman kesem 0.61 cm idi 7+1ken 1.85e cikmistiHcg değerin kac
Pardon 6+1 kenEn son 4+3 ken yaptırdım 1200idi suan 6+5im çok yükseldiğine eminim çünkü o zaman kesem 0.61 cm idi 7+1ken 1.85e cikmisti
Amin inşallah canımBir kaç doktordan fikir alın. Inşallah Allah kucağınıza almayı nasip eder
Pardon 6+1 ken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?