• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bulanti vs. Olmamasi normalmidir

Caglasepetci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
36
13
3
tecrübeli annelerden yardım istiyorum??
İyi akşamlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde 4+3tum ve kesem 0.61 cm idi. Doktor beni tam 6 haftalikken gel kalp atışlarını duyalim diyip gönderdi 6 haftalikken gittim bebegimi göremedik ben vajinadan baktirmadim karından baktirdim fakat kesem 1.85 cm olmuştu icindede yuvarlak bi kese daha vardı bana onun açıklamasını yapmadı ama yolk kesesi olduğunu tanidiklardan öğrendim. sonra gene 1 hafta sonra gel dedi gene gozukmezse kürtaj deyip yolladı moralim çok bozuk ayrıca benim göğüs agrisindan başka hiç bir belirtim yok bulantı vs. Hiç birşey yok çok tedirginim suan 6+5 oldum pazartesi tekrar gidicem ınş bi belirtim olmaması beni tedirgin ediyo beni aydinlatirsaniz çok mutlu olucam arkadaşlar buna çok ihtiyacım var

Umarim kotu birsey olmaz inslalh bebegine kavusursun bir bilgim yok ama bulanti herkezde olmaz bende olmadi mesela,iyi dusun iyi olsun insalalh:KK46:

Iki hamileliğimde de bulantı yaşamadım. Etrafımda çok arkadaşım var bulantınız geçiren. Darısı başınıza.

Ya aslında bulantiya pek takilmiyorum ama 6+1 iken bebeği gorememem normal mi peki ?
Belki gününü yanlis hesaplamislardir bunlar olabiliyor, yumurtlama veya tutunma günü tam olarak bilinmiyor sonucta. Bendede bebek yok hamile oldugunuza eminmisiniz demislerdi alttan baktiklari halde. Bir kac gün sonra göründü. Kan tahlili yaptirdinmi? Ordaki deger önemli bildigim kadari ile.

Benim olmadı normal yani herkeste olcak diye bişey yok panikleme canim

Iki hamileliğimde de bulantı yaşamadım. Etrafımda çok arkadaşım var bulantınız geçiren. Darısı başınıza.

Bulantiyi pek kafama takmadim aslında bebeği 6. Haftada gorememem canımı çok sikıyor. Ve 7 . Haftada da goremezse alicagini söyledi :( birbuçuk sene bekledim bu an için

Belki gününü yanlis hesaplamislardir bunlar olabiliyor, yumurtlama veya tutunma günü tam olarak bilinmiyor sonucta. Bendede bebek yok hamile oldugunuza eminmisiniz demislerdi alttan baktiklari halde. Bir kac gün sonra göründü. Kan tahlili yaptirdinmi? Ordaki deger önemli bildigim kadari ile.

Yaptırdım tam hatırlamıyorum ama normaldi fakat şöyle bişey var ben sata göre suan yaklaşık 9 haftalık hamileyim fakat ultrasona göre 6+5im suan zaten 2 hafta kadar geriden geliyo

Back