Kızlar ben hamileliğimin 9. Haftasındayım ve aşırı derecede bulantım var, hap kullanıyorum ama o da pek işe yaramıyor. Sizin bildiğiniz bulantıyı bastıracak bi yöntem var mı ?? Zor durumdayım
Kızlar ben hamileliğimin 9. Haftasındayım ve aşırı derecede bulantım var, hap kullanıyorum ama o da pek işe yaramıyor. Sizin bildiğiniz bulantıyı bastıracak bi yöntem var mı ?? Zor durumdayım
Beyaz leblebi haşlanmış nohut mide bulantısını bastırıyor ilaçlar fayda etmedigi için ben onları yiyorum hem aç kalıp tansiyonum düşmüyor hemde mide bulantısı yapmıyor
Beyaz leblebi, aç karnina ve yatmadan birer kaşık tahin, kraker ve çok rahatsizsam bı fincan tazecik zencefil çayı, dört ayı öyle attım, yaşarken surundurdu tam çözümü yok bu işin, bende de ilaç hıc ise yaramamisti, böyle alternatiflerle hafiflettim sureci
Merak etme geçecek hiç geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor, hangi ilacı kullanıyorsun bende çok kötü durumdaydim hamileligimin başlarında ne yapsam fayda etmiyordu, bana sadece prilam Dr. Diye bir ilaç var o fayda etmişti 1 kutu bitirdim sonra kendiliğinden geçti bir daha bulanmadi