- 15 Ocak 2021
- 63
- 28
- 8
- 26
- Konu Sahibi siyahkelebek1420
-
7. 8. Haftalarda baslar bulanti. 3 4te olmaz. Oluyorsa hamilelikten değildir. Adete 11 gun varsa daha oluşum aşamasındadır bebek. Yerlesme bile olmamıştır. Belki yeni yumurtluyor bile olabilirsiniz. Simdi testte cikmaz. Gecikmeyi bekleyin oyle yapin.Kızlarım merhabaAdetime daha 11 gün var ve bir buçuk haftadır sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Yarın belimin ağrısı için doktora gideceğim film falan çekerse diye aklımda soru kaldı acaba hamilelik var mı ? En erken bulantı 3.4. Haftalarda başlıyormuş ama daha erken yaşayan var mı ? Test yapmaktan da yoruldum korkuyorum artık sizce erken gebelik testi yapsam belli olur mu ?
Teşekkürler7. 8. Haftalarda baslar bulanti. 3 4te olmaz. Oluyorsa hamilelikten değildir. Adete 11 gun varsa daha oluşum aşamasındadır bebek. Yerlesme bile olmamıştır. Belki yeni yumurtluyor bile olabilirsiniz. Simdi testte cikmaz. Gecikmeyi bekleyin oyle yapin.
Adetime 9-10 gün varken bulantım başladıKızlarım merhabaAdetime daha 11 gün var ve bir buçuk haftadır sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Yarın belimin ağrısı için doktora gideceğim film falan çekerse diye aklımda soru kaldı acaba hamilelik var mı ? En erken bulantı 3.4. Haftalarda başlıyormuş ama daha erken yaşayan var mı ? Test yapmaktan da yoruldum korkuyorum artık sizce erken gebelik testi yapsam belli olur mu ?
Kayınvalidem eşim için kursağıma ilk düştüğü anda mide bulantılarım başlamıştı diyordu neden olmasın her hamilelikten hamileliğebile değişebilen durumlar bunlar suan adetime 10 gün var ve benimde 2_3 gündür kasık batması ve göğüs ağrım var sabahtan beridir mide bulantısı var önceki ay da kimyasal gebelik geçirdim belirtilerimneredeyseKızlarım merhabaAdetime daha 11 gün var ve bir buçuk haftadır sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Yarın belimin ağrısı için doktora gideceğim film falan çekerse diye aklımda soru kaldı acaba hamilelik var mı ? En erken bulantı 3.4. Haftalarda başlıyormuş ama daha erken yaşayan var mı ? Test yapmaktan da yoruldum korkuyorum artık sizce erken gebelik testi yapsam belli olur mu ?
İnşAllah inşAllah çok aminNeredeyse aynı sadece mide bulantim var fark olarak bende acaba mı diye buraya koştum inşallah hamileyizdir ❤
Korkuyorum artık o kadar çok ümitlendim ki her seferinde boşa çıktı umarım bekleyen herkes de dahil tez zamanda güzel haberler alırızKayınvalidem eşim için kursağıma ilk düştüğü anda mide bulantılarım başlamıştı diyordu neden olmasın her hamilelikten hamileliğebile değişebilen durumlar bunlar suan adetime 10 gün var ve benimde 2_3 gündür kasık batması ve göğüs ağrım var sabahtan beridir mide bulantısı var önceki ay da kimyasal gebelik geçirdim belirtilerimneredeyse
İnşallahKorkuyorum artık o kadar çok ümitlendim ki her seferinde boşa çıktı umarım bekleyen herkes de dahil tez zamanda güzel haberler alırız
Bu gün de kasıklarımda dizlerimde aşırı ağrı var göğüslerim çok hassas dokununca hissedebiliyorum hassasiyetini. Reglime daha 8 gün var ama sanki gelecek gibi sıcak sıcak ağrı giriyor. İnşAllah canım benim inşAllahNeredeyse aynı sadece mide bulantim var fark olarak bende acaba mı diye buraya koştum inşallah hamileyizdir ❤
Bu gün de kasıklarımda dizlerimde aşırı ağrı var göğüslerim çok hassas dokununca hissedebiliyorum hassasiyetini. Reglime daha 8 gün var ama sanki gelecek gibi sıcak sıcak ağrı giriyor. İnşAllah canım benim inşAllah
Bende de aynı ve sabah uyandığımda aşırı baş ağrısı vardi hâlâdevam ediyorBu gün de kasıklarımda dizlerimde aşırı ağrı var göğüslerim çok hassas dokununca hissedebiliyorum hassasiyetini. Reglime daha 8 gün var ama sanki gelecek gibi sıcak sıcak ağrı giriyor. İnşAllah canım benim inşAllah
Merhabalar benimde 4 gündür öğlenleri midem bulanıyor arada yanmayla karışık gibi 20 dkdan fazla ayakta durunca belim kopacak gibi ağrıyor beyaz akıntım var acaba hamile olabilir miyimKızlarım merhabaAdetime daha 11 gün var ve bir buçuk haftadır sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Yarın belimin ağrısı için doktora gideceğim film falan çekerse diye aklımda soru kaldı acaba hamilelik var mı ? En erken bulantı 3.4. Haftalarda başlıyormuş ama daha erken yaşayan var mı ? Test yapmaktan da yoruldum korkuyorum artık sizce erken gebelik testi yapsam belli olur mu ?
Merhaba canım, regle ne kadar kaldıMerhabalar benimde 4 gündür öğlenleri midem bulanıyor arada yanmayla karışık gibi 20 dkdan fazla ayakta durunca belim kopacak gibi ağrıyor beyaz akıntım var acaba hamile olabilir miyim
Sabret yine de yediklerine içtiklerine dikkat et bakalım4gün kaldı
Bakalım inşallah yaSabret yine de yediklerine içtiklerine dikkat et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?