- 22 Eylül 2022
- 5
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi zeynepnurofficial
Evet uzun yıllar sigara kullanıcısıydim öğrendikten sonra bir anda bıraktım başlarda ondan dolayıdır diye düşündüm ama bu kadar balgam olsa çıkartirdim en azından dedim ama ne kadar uğraşsam da hiç balgam çıkmıyor kusuyorum en sonunda. Birakali da 27 hafta oldu sigarayı bırakmanın etkisi bu kadar sürer mi acabaHamilelikten sonra sigarayı mi bıraktınız bende ondan kaynaklı oldu bazen de tiksinme hissini ya da mide yanmasını balgamla karıştırıyorum
Uzun yıllar içtiğimiz için maalesef balgam kalıyor içmediğimiz sürece çok duyuyorum sigarayı bırakanlardan 1 sene sürüyormuş cigerlerden atmamızEvet uzun yıllar sigara kullanıcısıydim öğrendikten sonra bir anda bıraktım başlarda ondan dolayıdır diye düşündüm ama bu kadar balgam olsa çıkartirdim en azından dedim ama ne kadar uğraşsam da hiç balgam çıkmıyor kusuyorum en sonunda. Birakali da 27 hafta oldu sigarayı bırakmanın etkisi bu kadar sürer mi acaba
Ya mide reflusunden ya da sigaradan o Zaman onu bir deneyeyim tarçınlı süt içiyordum bende o da biraz rahatlatıyorduSigara kaynaklıysa eğer , benim teyzem ılık ballı süt içiyor her gün iyi geliyo o balgam hissine
Çok kötü bir şeymiş bu yaaa sigara içerken daha sağlıklıymisim gibi hissediyorumUzun yıllar içtiğimiz için maalesef balgam kalıyor içmediğimiz sürece çok duyuyorum sigarayı bırakanlardan 1 sene sürüyormuş cigerlerden atmamız