Hamilelikte boğazda balgam varmış hissi

zeynepnurofficial

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
5
1
24
Herkese merhaba. Hamilelegin 27. Haftasindayim ilk hamile kaldıktan bir süre sonra boğazımda balgam varmış gibi hisler olmaya başladı sürekli balgam atmaya çalışıyordum ama ben atmaya çalıştıkça ya hiçbir şey çıkmıyordu ya ogurup kusuyordum. Gebeliğim boyunca da çok nadir kusarim mide bulantılarım yok denecek kadar azdır. Midemle ilgili bir sorun yasamadigim icin onunla alakalı olduğunu düşünmedim. Doktorda hamilelik reflusunden kaynaklıdır dedi ilaç verdi. İlk başlarda biraz rahatlatiyordu ama artık etki etmemeye başladı geceleri asla uyuyamıyorum bu his yüzünden başına gelen var mı nasıl geçiyor bu his 27. Haftadayim hala gecmedi

Hamilelikten sonra sigarayı mi bıraktınız bende ondan kaynaklı oldu bazen de tiksinme hissini ya da mide yanmasını balgamla karıştırıyorum

Hamilelikten sonra sigarayı mi bıraktınız bende ondan kaynaklı oldu bazen de tiksinme hissini ya da mide yanmasını balgamla karıştırıyorum
Evet uzun yıllar sigara kullanıcısıydim öğrendikten sonra bir anda bıraktım başlarda ondan dolayıdır diye düşündüm ama bu kadar balgam olsa çıkartirdim en azından dedim ama ne kadar uğraşsam da hiç balgam çıkmıyor kusuyorum en sonunda. Birakali da 27 hafta oldu sigarayı bırakmanın etkisi bu kadar sürer mi acaba

Evet uzun yıllar sigara kullanıcısıydim öğrendikten sonra bir anda bıraktım başlarda ondan dolayıdır diye düşündüm ama bu kadar balgam olsa çıkartirdim en azından dedim ama ne kadar uğraşsam da hiç balgam çıkmıyor kusuyorum en sonunda. Birakali da 27 hafta oldu sigarayı bırakmanın etkisi bu kadar sürer mi acaba
Uzun yıllar içtiğimiz için maalesef balgam kalıyor içmediğimiz sürece çok duyuyorum sigarayı bırakanlardan 1 sene sürüyormuş cigerlerden atmamız

X