- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- 98
- Konu Sahibi durumLeyla25
-
Hemde nasıl agriyo varya anlatamam ilkinde yaşadım ikincide de aynı ağrıyı yaşıyorum çok mahvediyo dayanamiyom bazen Allah'ım böbrek ağrısı çok fena kimseye yasatmasnbirde böbrek mi genişliyormuş? benim böbreğimde taş var hamileliğimle brilikte öğrendim.... ya yerinden oynarsa bu genişlemeyle...
Olabilir canim. Benim tas da vardi genislemeyle birlikte. Onu da dogumdan 2 hafta sonra kirdirdim. Bu yuzden erken dogum tehlikesi gecirdim. 8 aylik oldugum gun sancim basladi. Bir gece hastanede yattim. Sancilarim icin ilac verdiler. Kisa bir sure kullandim ve tam 9 ay 10 gunde dogurdum.birde böbrek mi genişliyormuş? benim böbreğimde taş var hamileliğimle brilikte öğrendim.... ya yerinden oynarsa bu genişlemeyle...
sizin derece kaçtı acaba benim ilk gebeligimde 22mm şimdi 10mm çıktı ama sağda büyüme çıkıp solda ağrı çekince şaşırdım sağda da var ağrı ama solda çok ağrım oluyor Allah'tan ilk gebeligimde kinfibi her an ağrım yok sadece akşam başlıyor agri gündüz sukurgeciyo ama Dr heray ultrason yapılsın ihmal etme artarsa katater takarız dediAyni durumu yasadim. Benim de sagda buyume vardi ama solum agriyordu. Katateri hep ertelettim ama en sonunda genisleme grade3 seviyesine cikti. Katateri taktirdim. Cok korkulacak bir sey degil. Takarken hafif bir sizi oldu ve hemen gecti. Zaten takma islemi 1-2 dk suruyor en fazla. Sonrasinda rahatladim. Kontrollerde bobrek genislemesi durdu. 1 ay once dogum yaptim ve bu hafta da katateri cikartiricam
Kac mm oldugunu bilmiyorum ama grade3 demislerdi.sizin derece kaçtı acaba benim ilk gebeligimde 22mm şimdi 10mm çıktı ama sağda büyüme çıkıp solda ağrı çekince şaşırdım sağda da var ağrı ama solda çok ağrım oluyor Allah'tan ilk gebeligimde kinfibi her an ağrım yok sadece akşam başlıyor agri gündüz sukurgeciyo ama Dr heray ultrason yapılsın ihmal etme artarsa katater takarız dedi
Geçmiş olsun sizin kaçıncı haftada başladı agrilariniz ben su an 22 haftaligm 16haftamda başladı agrilarim ilk gebeligimde 25, hftmd baslamistiBenimde var malasef böbrek genislemem sizin yine biraz gec donemlerde baslamis ben iki aydir cekiyorum.. Doktorumuz bebek kilo alip büyüdukce daha da agrin artacak dedi.. ilk olarak sag bobregimde genisleme vardi sola yat geceleri dedi doktor bir sonraki kontrolde sol bobrekte baslamis genisleme simdi ikiside grade1 onumuzdeki hafta kontrol var ama agrim artti buyuk ihtimal genisleme devam ediyor..
Benimde 14 yada 15 haftalikti galiba ayda bir ultrasona giriyorum kontrol icin iki defa girdim onumuzdeki hafta ücuncu kontrol var...Doktorumuz cok erken basladi normalde 20 li haftalarda genisler bobrek demisti.. Genellikle iri bebeklerde oluyormus bebeginizin gelisimi nasil haftasina gore.. Bizim iki hafta onden gidiyor gelisimi..Geçmiş olsun sizin kaçıncı haftada başladı agrilariniz ben su an 22 haftaligm 16haftamda başladı agrilarim ilk gebeligimde 25, hftmd baslamisti
Gelişimi haftasına göre normal demişti Dr en son 400gramdi daha girmedim kontrole mayis sonu kontrol var iste böbrek ağrısı hicbiseye benzemiyomus valla bide ikinci bebeğim erkek hep aşağıda hissediyom hareketlerini kızım da öyle degildi resmen bunu aşağıda taşıyorum daha 23hafyamdaym şimdiden ağırlaşms hissediyomBenimde 14 yada 15 haftalikti galiba ayda bir ultrasona giriyorum kontrol icin iki defa girdim onumuzdeki hafta ücuncu kontrol var...Doktorumuz cok erken basladi normalde 20 li haftalarda genisler bobrek demisti.. Genellikle iri bebeklerde oluyormus bebeginizin gelisimi nasil haftasina gore.. Bizim iki hafta onden gidiyor gelisimi..
Ayni sekilde erkek bebegim ve cok altlarda surekli altlara vuruyor..Gelişimi haftasına göre normal demişti Dr en son 400gramdi daha girmedim kontrole mayis sonu kontrol var iste böbrek ağrısı hicbiseye benzemiyomus valla bide ikinci bebeğim erkek hep aşağıda hissediyom hareketlerini kızım da öyle degildi resmen bunu aşağıda taşıyorum daha 23hafyamdaym şimdiden ağırlaşms hissediyom
Arkadaşlar ilk hamileliğimde de yaşamıştım 27 hftmda başlamıştı sağ tarafım siddetli agriyordu 22mm böbrek genişlemesi denildi düzenli kontrol olmam gerektiği gecmesse katater takilacagi söylendi o dayanılmaz agriyi bir ay çektim ne ilaç ne bişey verilmedi şimdi ikinci hamileliğim yaklaşık bir aydır bu kez solum agriyo ultrason sonucuna göre sol tarafta bişey yok sağda yine büyüme var denildi yine kontrol olursun yapacak bişey yok ilerlerse katater takılır denildi bu sefer ağrı 22haftamda başladı yalnız benim Dr a sordum solum acıyo sağımda sorun yok diyorum belinden kaynaklıdır diyor ama ağrıya dayanamıyorum rabbim kimseye yasatmasn böbrek ağrısı çok feci su iciyorum surekli artik kusucam su icmekten Hamilelikte bu sorunu yaşayan varmı benim gibi..
[/QUOTE
ilk gebeliginizde 27 haftada 22 c cikmisti ya sonradan o büyüme devam ettimi bebeğiniz kaç haftalikken doğdu acaba ?Gelişimi haftasına göre normal demişti Dr en son 400gramdi daha girmedim kontrole mayis sonu kontrol var iste böbrek ağrısı hicbiseye benzemiyomus valla bide ikinci bebeğim erkek hep aşağıda hissediyom hareketlerini kızım da öyle degildi resmen bunu aşağıda taşıyorum daha 23hafyamdaym şimdiden ağırlaşms hissediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?