• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bitki caylari ?? Panik atak?

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Iyi aksamlar kizlar birçoğunuz biliyordur takinti ve panik atak var ilac kullaniyorum ama geceleri atak geliyor . Resmen zehir oluyor geceler sabah olmuyor inanin terleme titreme çarpıntı yasayan bilit cok kotu bi duygu . Diyorum ki aksamlari 1 bardak papatya ya da melisa çayı mı icsem acaba yada ne onerirsiniz 5 aylik hamileyim bu arada? Faydasi olur mu dersiniz ...

Benim doktorum ihlamur Içebilirsin demisti.bence doktorunuza danışın..herkesin bünyesi farklı sonuçta..

Bitkide olsa doktora danışmadan kullanmayın hepsinin nir etkisi var olumlu yada olumsuz..

Panik atak tedavinizi aksatmayın şikayetlerinizi erkenden doktorunuza anlatın

Melisayı kesinlikle önermiyorlar
Kasılmalara sebep olabiliyormus
Ama papatyayı doktorum bana önermişti

Bitkide olsa doktora danışmadan kullanmayın hepsinin nir etkisi var olumlu yada olumsuz..

Panik atak tedavinizi aksatmayın şikayetlerinizi erkenden doktorunuza anlatın
Hem psikiyatri hem de psikologa gidiyorum ama daha yeni başladık tedaviye o nedenle geceleri halen rahat degilim.. napsam bilmiyorum uykum gelmeden yatmıyorum dua okuyorum vs ama yok geceler burnumdan geliyor

Iyi aksamlar kizlar birçoğunuz biliyordur takinti ve panik atak var ilac kullaniyorum ama geceleri atak geliyor . Resmen zehir oluyor geceler sabah olmuyor inanin terleme titreme çarpıntı yasayan bilit cok kotu bi duygu . Diyorum ki aksamlari 1 bardak papatya ya da melisa çayı mı icsem acaba yada ne onerirsiniz 5 aylik hamileyim bu arada? Faydasi olur mu dersiniz ...
Duyduguma gore gebelikte bazi antidepresanlar kullaniliyomus psikiyatri ve psikologla gorussenz.

Antidepresan kullaniyorum zaten canm ama daha yeni oldugu icin tam etkileri baslamadi gece hala ataklar devam ediyor cok kotu oluyorum
Hamilelikte ihlamur ve papatya cayi zararsiz diye biliyorum.ama melisa gebelere yasak canm

Back