• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.620
78
34
Merhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.

Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum :(

Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğim :( Sıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına :P

Eveeet 9aylik hamile bayan aydinlatmaya geldiiii ;)
Canim ben kuaforde aldiriyorum utanacak birsey yok jileti hemen birak zararin neresinden donsen kardir madem hijyen kurallari kafana takiliyor o zaman agda bezini kendin alip gotur,kesmeden rulo halinde gotur ki onlar uygun sekilde ayarlayip kessinler
Sonra bir tane pet bardak ve tahta minik spatula gotur,ozel bolgeye agda makineyle degil bu spatulayla surulmeli cunku,sivi kutu agdadan bu pet bardaga az bisey koysunlar sonra oradan alip ozel bolgeye sursunler boylece hic bir yere degmemis olur senden once
Istersen evden eski bir carsaf da goturup yatacagin masaya serebilirsin benim onerilerim bunlar

Güvendiğim bir kuaföre gidiyordum,başka türlü nasıl olur ki:110:

Eveeet 9aylik hamile bayan aydinlatmaya geldiiii :KK66:
Canim ben kuaforde aldiriyorum utanacak birsey yok jileti hemen birak zararin neresinden donsen kardir madem hijyen kurallari kafana takiliyor o zaman agda bezini kendin alip gotur,kesmeden rulo halinde gotur ki onlar uygun sekilde ayarlayip kessinler
Sonra bir tane pet bardak ve tahta minik spatula gotur,ozel bolgeye agda makineyle degil bu spatulayla surulmeli cunku,sivi kutu agdadan bu pet bardaga az bisey koysunlar sonra oradan alip ozel bolgeye sursunler boylece hic bir yere degmemis olur senden once
Istersen evden eski bir carsaf da goturup yatacagin masaya serebilirsin benim onerilerim bunlar

Aklına bin yaşa, en azından cesaretimi toplayabilirsem dediğin gibi yapayım en azından daha az aklında soru işareti kalır. :(

Jilete devam etmemiş olsaydınız keşke.Kıl kökleri zayıflamış olurdu.
Bu arada ayna bu kullanıma uygun.

Ah keşke hiç bulaşmasaydım... Bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim o zamanlar :(
Ayna fikride fena değil en azından biraz daha işimi kolaylaştırır. Bugün cesaretimi toplayıp ağda yapmam lazım...

Kuaföre gidiyorum.10 dakikada parla ve çık :-)

:))) Aydınlandım bir anda :))
Kıl köklerim ince olmadığı için kadın ne nazımı çeker ne de tribimi bacaklarımı alırken bile cırlıyorum düşün :))
Elim kıralaydı da o jilete dokunmasaydım 10 dakikada fırt fırt biterdi ne güzel :P

canım bende hep kendım agda yapıodum bu ay gıdıcektım kuafore utancımdan gıdemedım aynayla aldım. ama aynaylada olsa egıldıgın ıcın asagıya busefer agrım oluyor bırdahakı aya kesınlıklıe kuafregıdıcem utansamda 3 4 ay sıkcıam dısımı

Merhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.

Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum :KK43:

Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğim :KK43: Sıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına :p

canım aynı sorun bende de var, ama sanırım arkadaşın dediği gibi malzemeleri alıp kuaföre gitmek lazım :))

Aklına bin yaşa, en azından cesaretimi toplayabilirsem dediğin gibi yapayım en azından daha az aklında soru işareti kalır. :KK43:
Ayda bir git canim bak gor nasil duzene girecek cok rahat edeceksin is dogumla bitmeyecek ki daha bunun dogum sonrasi var o zaman da rahatlik onemli evde oturup saatlerce agdayla ugrasacak vakit olmayacak
Allah hayirlisiyla bebisine kavustursun canim

canım bende hep kendım agda yapıodum bu ay gıdıcektım kuafore utancımdan gıdemedım aynayla aldım. ama aynaylada olsa egıldıgın ıcın asagıya busefer agrım oluyor bırdahakı aya kesınlıklıe kuafregıdıcem utansamda 3 4 ay sıkcıam dısımı

canım aynı sorun bende de var, ama sanırım arkadaşın dediği gibi malzemeleri alıp kuaföre gitmek lazım :))

Bir seferlik bile evde almayı başarsam, sanırım 2. seferde kuaförde canım daha az acır herhalde dimi ama :)) Cesaret arıyorum kızlar...

benım tek tuk cıkıyor zaten esasında da kelaylagımdır :)
bu elde avusturarak ısıtılan bant bende yeterlı oluyor
hayatım boyunca hıc jılet kullanmadım 13 yasımdan berı hep sir agdaydı
1 kere lazerle sarı tuylerı bulusturdum bıttı
sanslıyım o konuda

karnım nıye buyumedı benım ya :KK43:
normal bı ınsanda gaz varmıs kadar
kendımı hamiş gıbı hıssedemıyorum
unutuyorum bazen kosarak yuruyorum
ne zaman buyur karın ?

Bir seferlik bile evde almayı başarsam, sanırım 2. seferde kuaförde canım daha az acır herhalde dimi ama :)) Cesaret arıyorum kızlar...
evet kesınlıkle... bence bunu evde al koklerın yumusasın. eger kıl koklerını az cıkaran krem varsa onuda agda sonrası sur yumusatıyor. aynı hatayı evlenırken yapmıstım dahada yapmadım. cok azaldılar. yarım satte bıtıo du ısım. ama sen aynayı dene yorulursan dınlen ama bıtır bırakma sakın :)

Ayda bir git canim bak gor nasil duzene girecek cok rahat edeceksin is dogumla bitmeyecek ki daha bunun dogum sonrasi var o zaman da rahatlik onemli evde oturup saatlerce agdayla ugrasacak vakit olmayacak
Allah hayirlisiyla bebisine kavustursun canim

Aminn cümlemizin bebişini annelerine kavuştursun rabbim...
En son kuaföre gittiğimde ağdacı kadınla konuşurken şunu duydum. Arkanı dön canım makatını alıcam. Hönk oldum, iyice ters tepti bende. Oy bennn nerelere gidemmmm :) Hem utangaçlık hem de bu tüyler... Yüzüme bir teneke bir kağıt torba mı geçirsem acaba :)))

benım tek tuk cıkıyor zaten esasında da kelaylagımdır :)
bu elde avusturarak ısıtılan bant bende yeterlı oluyor
hayatım boyunca hıc jılet kullanmadım 13 yasımdan berı hep sir agdaydı
1 kere lazerle sarı tuylerı bulusturdum bıttı
sanslıyım o konuda
karnım nıye buyumedı benım ya :KK43:
normal bı ınsanda gaz varmıs kadar
kendımı hamiş gıbı hıssedemıyorum
unutuyorum bazen kosarak yuruyorum
ne zaman buyur karın ?

Sen fazlasıyla şanslısın o zaman :) Darısı başımıza diyelim... 20 haftadan sonra bir çıkıyor pir çıkıyor inanamayacaksın :) Deyimi yerindeyse bir sabah uyanacaksın hamile göbeği denen şey pırt diye çıkacak :))

En son kuaföre gittiğimde ağdacı kadınla konuşurken şunu duydum. Arkanı dön canım makatını alıcam. Hönk oldum, iyice ters tepti bende. Oy bennn nerelere gidemmmm :) Hem utangaçlık hem de bu tüyler... Yüzüme bir teneke bir kağıt torba mı geçirsem acaba :)))
Allah iyiligini versin :KK45:ben 12 yildir toplamda 6 tane agdaci degistirdim valla artik utanma falan kalmadi gostere gostere alistim :KK53: sen de alisirsin kuzum

ayyy aynı seyı bende dusunuyorumm sen yazdıkca naparım ben bu ay dıyorum ama utansamda gıdıcem yapamam cunku :D

Back
X