Hamilelikte beslenme :)

KAÇ KİLOSUN SUAN ? KAÇ HAFTALIK BEBEGIN ?
27+6 haftalığım. 62 kilo ile hamile kaldım. Geçen hafta kontrolde tartıldım 71 kiloydum. Önümüzdeki hafta yine kontrolüm var. Bakalım ne olmuş durum görücez.Doktor dışında tartılmıyorum. Tartılar arasında fark olabiliyor.

27+6 haftalığım. 62 kilo ile hamile kaldım. Geçen hafta kontrolde tartıldım 71 kiloydum. Önümüzdeki hafta yine kontrolüm var. Bakalım ne olmuş durum görücez.Doktor dışında tartılmıyorum. Tartılar arasında fark olabiliyor.
HAYIRLISI EVET YEMEMEMİZ GEREKIYORMUS NEYSE BENDE BIRAKIYORUM PEK BILGIM YOKTU ACIKCASI AMA YINE DE HEPSI AYNI DIYE DUSUNUYORUM :) FABRIKA ORTAMINDA URETILENLERDE COK SAGLIKLI VE HIJYEN DEGIL YANI SONUCTA

HAYIRLISI EVET YEMEMEMİZ GEREKIYORMUS NEYSE BENDE BIRAKIYORUM PEK BILGIM YOKTU ACIKCASI AMA YINE DE HEPSI AYNI DIYE DUSUNUYORUM :) FABRIKA ORTAMINDA URETILENLERDE COK SAGLIKLI VE HIJYEN DEGIL YANI SONUCTA
Aynen, bence de öyle ama napalım :KK43: en iyisi olduğunu düşündüğümüz şeyleri yiycez mecburen. Zaten ne yazıkki hiçbişeyin katkısızını, en doğalını tüketemiyoruz ki :KK43:

Aynen, bence de öyle ama napalım :KK43: en iyisi olduğunu düşündüğümüz şeyleri yiycez mecburen. Zaten ne yazıkki hiçbişeyin katkısızını, en doğalını tüketemiyoruz ki :KK43:

YANİ ŞU DEVIRDE HERSEY SAHTE HERSEY KATKILI HANGI BIR URUNDEN ACABA %100 DOGAL VITAMIN ALIYORUZ KI ADAM KARPOUZU BILE BOYUYOR TADI YOK RENGI VAR SEN DUSUN ARTIK ALLAHA EMANET BEBISLERIMIZ

NE GIBI ETKI YAPIYOR BEBEGE ?PASTORİZE OLMAMASI BILGIN VARMI CNM
bebeğe zarar veren bakteriler taşıyor. Aşağıda bir yazı ekliyorum.İnternetten bakarsan birçok açıklama bulabilirsin.

- Sorunlu yiyeceklerden uzak durun
Taşıdıkları riskler dolayısıyla hamilelik boyunca uzak durmanız gereken bazı yiyecekler vardır.
Bunlar:

- Yumuşak olgunlaşmamış peynir, pastörize edilmemiş koyun ve keçi sütünden yapılmış peynir ve çiğ yumurta; listeria (gebelikte fetüse geçerek düşüğe sebep veren bir bakteri türü) enfeksiyonu riski taşıdıkları için tehlikeli olabilir.

- Ciğer ve ciğer ürünleri fazla alındığında bebeğinize zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşırlar.

- Eğer ailenizin alerjik bir geçmişi varsa; çocuğunuzun da olma riskine karşı yer fıstığından uzak durun.

- Özellikle gebeliğin ilk 3 ayında diet kola ve suni tatlandırıcıları kullanmayın.

YANİ ŞU DEVIRDE HERSEY SAHTE HERSEY KATKILI HANGI BIR URUNDEN ACABA %100 DOGAL VITAMIN ALIYORUZ KI ADAM KARPOUZU BILE BOYUYOR TADI YOK RENGI VAR SEN DUSUN ARTIK ALLAHA EMANET BEBISLERIMIZ
Aynen, ben de emin olmadığım bişey yerken allahım sana emanet yiyorum, sen bebeğimi koru diyorum. Napalım. Allaha emanet bebişlerimiz..

ben corasprin kullanıyorum tok karna günde 1 tane aç karna da sabah ılk önce folık asıt :KK43: kansızlık oldugu ıcın hamılelıgım boyunca kullanıcam sanırım corasprini ..kullanan varmı?

ben corasprin kullanıyorum tok karna günde 1 tane aç karna da sabah ılk önce folık asıt :KK43: kansızlık oldugu ıcın hamılelıgım boyunca kullanıcam sanırım corasprini ..kullanan varmı?
Ben de kullanıyorum coraspini merak etme kanımızı sulandırsın ve akşını düzenlesin diye kullanılması gerekiyor.

SABAH SABAH BUTUN YEDIGIMI CIKARDIM KIZLAR IYIMI COK KOTU BASIM DONUYORDU BIRDE BIR BULANTI GELDI OLDUGU GIBI KUSTUM VE BAS DONMEM DE BULANTIMDA GEÇTİ :KK43: NE KDR KOTU BIRSEYMIS BU MIDE BULANTISI YA :KK43:

X