- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
Merhaba sevgili anneler, anne adayları ve anne adayı olmak için sabırsızlanan hanımlar. Rabbim tüm annelerin yavrularını onlara bağışlasın, anne adaylarının bebişlerine kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde kavuşmalarını nasip etsin, anne olmak isteyen herkese bu güzel, ulvi duyguyu tattırsın dileklerimle sözlerime başlamak istiyorum... Ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok heyecanlandım kalbim öyle sevinçle çarptı ki bu hissi bu yaşıma kadar yaşamadım hiç... İnsan anne adayı olduğunda bile pek çok sorumluluğu şimdiden hissediyor. Bunlardan biri de beslenme. Nette araştırdım, pek çok kişiye danıştım sizlerin de deneyim ve bilgilerinden istifade etmek istedim . Hurmanın doğumu kolaylaştırdığı doktorlar tarafından da söyleniyor. Fakat kimileri rahim kaslarını harekete geçirdiği için düşük riski oluşturacağını ve özellikle ilk aylarda tüketilmemesi gerektiğini belirtiyor. Malum Ramazan ayındayız gittiğimiz iftarlarda ikram ediyorlar. Ben de çok severim acayip canım çekiyor ama korkudan yemiyorum. Sizler bu konuda bir şeyler biliyorsanız ve neler yememiz gerektiği konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım. Çok teşekkür ederim şimdiden...