- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
- Konu Sahibi Papatya_2816
İnşallah vardır güzel haberler ver bende test yaotım cook silik gölge var 2 3 dakkada çıktı eğer telefon görürse atcamHala adet olmadım dört gün gecikti pazartesi doktora gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır güzel haberler ver bende test yaotım cook silik gölge var 2 3 dakkada çıktı eğer telefon görürse atcamHala adet olmadım dört gün gecikti pazartesi doktora gidicem
Umarım sizinde vardır yarın sonucu yazarimİnşallah vardır güzel haberler ver bende test yaotım cook silik gölge var 2 3 dakkada çıktı eğer telefon görürse atcam
Meraba adetim 6 gün gecikti bugün doktora gittim ultrasonla baktı bişey görünmedi ama bana ultrason resmini verdi iki tane artı isareti var rahim içinde ve 1 yazıyorİnşallah vardır güzel haberler ver bende test yaotım cook silik gölge var 2 3 dakkada çıktı eğer telefon görürse atcam
Meraba adetim 6 gün gecikti bugün doktora gittim ultrasonla baktı bişey görünmedi ama bana ultrason resmini verdi iki tane artı isareti var rahim içinde ve 1 yazıyorİnşallah vardır güzel haberler ver bende test yaotım cook silik gölge var 2 3 dakkada çıktı eğer telefon görürse atcam
Kistmi acaba demedimi ne plduğunjMeraba adetim 6 gün gecikti bugün doktora gittim ultrasonla baktı bişey görünmedi ama bana ultrason resmini verdi iki tane artı isareti var rahim içinde ve 1 yazıyor
Sonucun 1.20 çıktı negatif diyor ne olduğunu anlamadım hiç adetim bu kadar geçmedi bu zamana kadar en fazla iki gün gecikir
Kistmi acaba demedimi ne plduğunkist yok
Kist yokKistmi acaba demedimi ne plduğunj
Acaba + + ne ölcmüş kan negatif olmasa kese derm belki rahim kalınlığı vs dırK
Kist yok
Acaba + + ne ölcmüş kan negatif olmasa kese derm belki rahim kalınlığı vs dırK
Kist yok
Acaba + + ne ölcmüş kan negatif olmasa kese derm belki rahim kalınlığı vs dır
Bişey dememesi ilginc kuzum yaa kanl aynı gün yaptı dmiKist olsa söylerdi sanırım yada bana ultrason resmi vermezd
Evet aynı gun göğüslerimde yanma var yukardan aşağıya midem bulanıyor günde üç dört kez sevdiğim şeyleri sevmemeye başladımBişey dememesi ilginc kuzum yaa kanl aynı gün yaptı dmi
Gec döllenmemi acaba yaaEvet aynı gun göğüslerimde yanma var yukardan aşağıya midem bulanıyor günde üç dört kez sevdiğim şeyleri sevmemeye başladım
Bilmiyorum ama olabilirGec döllenmemi acaba yaa
Ama bhcg 1olunca kese görünmezko o rtılar farklı boçe doktora sor gidinceBilmiyorum ama olabilir
Rahim duvarini olçmuş ola bilir.Kistmi acaba demedimi ne plduğunj
Merhaba bende bebiş düşünüyorum bu ay yumurtalamadan sonra mı oldu acaba o su gibi akıntıHiç bitmeyen su gibi kokusuz akıntınızda varmiydi
Evet yumurtlama oldu ve adet günüm bir hafta geçene kadar devam etti bugün 9. Gecikme günüm kanamam geldi üstüne görme mı adet kanaması mi bilmiyorumMerhaba bende bebiş düşünüyorum bu ay yumurtalamadan sonra mı oldu acaba o su gibi akıntı