Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte bebeğin rüyada cinsiyetini görmek...
- Konu Sahibi karen67
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2009
- 147
- 57
- 98
Ben de hep erkek olarak gördüm bakalım yarın randevum var belli olursa ve tutarsa rüyam yazarım buraya
Bende bugun gidicem doktora daha erken ama belki bi tahminde bulunur sen zonguldaklımısın isminin yanında 67 varda
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Evet Zonguldak'lıyım İnşallah erkende olsa bi tahminde bulunur sana, 1 bucukta benimde randevuuumBende bugun gidicem doktora daha erken ama belki bi tahminde bulunur sen zonguldaklımısın isminin yanında 67 varda
- 21 Mayıs 2009
- 147
- 57
- 98
Evet Zonguldak'lıyım İnşallah erkende olsa bi tahminde bulunur sana, 1 bucukta benimde randevuuum
Bende zongudak merkezde yasiyorum. Simdi ciktim doktordan erkege benziyor dedi. Boylelikle ruyam tekrardan cikmis oldu☺☺☺☺
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Canııım hayirli olsuun, bana da erkege benziyor dendi sonra ozelde baska bir doktora daha gittim yuzde 80 erkek dedi :))Bende zongudak merkezde yasiyorum. Simdi ciktim doktordan erkege benziyor dedi. Boylelikle ruyam tekrardan cikmis oldu☺☺☺☺
Bende armut gormustum. Ama annemler sivrimi yuvarlak mi gordunmu soruyor. Sivri olanlar erkege yuvarlak olanlar kiza yorumlaniyor. Hatirlamiyorum. Cinsiyet belli degil dahaCanim Merhaba senle aynı şeyleri yaşamışiz. Benimde 17 aylık Eymen adında bir oğlum var. Bende rüyamda görmüştüm ona hamileyken oğlum oluyordu. Bunda da birkaç kez erkek gördüm. Ama bir keresinde de doktora gidiyordum doktor bana önce erkek diyordu sonra da diyordu yok yok kız diyordu. Bide dün rüyamda baklava gördüm rüya tabirleri ne baktım kız bebeğe işaret diyo acaba kızım mi geliyor diye düşündüm :)) geçen gün de armut görmüştüm onun da tabiri baktım armut görmek de erkek bebeğe işaretmis kafam karisti anlayacağın :))
İlk hamileliginde kucagimda erkek bebek goruyordum hep oglum oldu. Bu hamileligimde kesin gordugum birsey yok. Ruyada isim gormen bence isimleri cok dusunuyoruz ne koysak diye uykuda aklimiza geliyor.Kızlar biraz alakasız sanki ama ben 14 haftalık hamileyim 2. bebeğime. Bir tane oğlum var ona hamileyken rüyamda ultrasonda erkek olarak görmüştüm ve bir ses bana senin oglun olacak adını eymen koy dedi. Sonradan oglum olacagını ögrendim ve adını eymen koydum. Şimdi yine hamileyim rüyamda 2 kez mavi renk gördüm. Dün akşam da rüyamda doktordaydım. doktor bana %70 erkek olacak dedi. Acaba Benim gibi rüyasında görüp gerçekleşen var mı çok merak ediyorum ?
- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Valla canım bende net hatırlamıyorum. Senin kaç haftalık?Bende armut gormustum. Ama annemler sivrimi yuvarlak mi gordunmu soruyor. Sivri olanlar erkege yuvarlak olanlar kiza yorumlaniyor. Hatirlamiyorum. Cinsiyet belli degil daha
- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
kızım olacakmış gibi hissediyorum hatta kızım olacağını rüyasında görenler bile var
ama dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm, emzirdim bile
iki hafta sonra kontrolüm var bakalım ne çıkacak
oğlum olacakmış, rüyam çıktı :)
- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- 8 Mayıs 2019
- 35
- 41
- 18
- 44
Bende ilk kızında rüyamda erkek bebek gördüm. İkinci kızında da erkek bebek gördüm. 3.ye hamileyim bu sefer rüyamda kız bebek verdiler kucağıma. Kıyafetinin boğazı mavi seritti. İçinden diyorum ki erkek sanmislar ama kızları olmuş. Dr.a gittiğimde 3 numaraya erkek dedi. Hem 13. Hem 15. Haftada. Daha sonra başka Dr kız dedi. Tabi kafalar karisti. bu kez de rüyamda ultrasonda gösterdiler bak işte oğlun olacak diye. Bu bebek de ruyalarim bı kız bı erkek dedi Allah'ım sağlıklı versin inşallah
- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Ben görmüştüm kızımı ve gördüğüm rüyadaki kızımdı kırmızı bir elbise giymişti beyaz çorap saçları beline kadardı ve kırmızı ayakkabı giymişti kucağımda sımsıkı sarılıyordum hamile kaldım kızım oldu ve şimdi 4 yaşında ve rüyamda gördüğüm kızımdı çünkü o rüyayı hiç unutmadım unutamamda
- 26 Aralık 2012
- 1.571
- 1.226
- 333
Ben de rüyamda hamileyken iki kere rüya görmüştüm erkek olduğunu gördüm erkek olduKızlar biraz alakasız sanki ama ben 14 haftalık hamileyim 2. bebeğime. Bir tane oğlum var ona hamileyken rüyamda ultrasonda erkek olarak görmüştüm ve bir ses bana senin oglun olacak adını eymen koy dedi. Sonradan oglum olacagını ögrendim ve adını eymen koydum. Şimdi yine hamileyim rüyamda 2 kez mavi renk gördüm. Dün akşam da rüyamda doktordaydım. doktor bana %70 erkek olacak dedi. Acaba Benim gibi rüyasında görüp gerçekleşen var mı çok merak ediyorum ?