Ay bende öyle rüya gördüm ultrasona girmisim ama cinsiyetini gormedim sonra odadan cikinca tam 5 tane doktor ayrı ayrı tahminde bulundular hepsi erkek dedi hatta bitanesi %100 erkek dedi. Gercektende doktora gidince erkek olduğunu öğrendim 12. Haftamda. Eğer degismezse rüyam çıktı canım.Kızlar biraz alakasız sanki ama ben 14 haftalık hamileyim 2. bebeğime. Bir tane oğlum var ona hamileyken rüyamda ultrasonda erkek olarak görmüştüm ve bir ses bana senin oglun olacak adını eymen koy dedi. Sonradan oglum olacagını ögrendim ve adını eymen koydum. Şimdi yine hamileyim rüyamda 2 kez mavi renk gördüm. Dün akşam da rüyamda doktordaydım. doktor bana %70 erkek olacak dedi. Acaba Benim gibi rüyasında görüp gerçekleşen var mı çok merak ediyorum ?
Ben de daha simdiden erkek bi bebegim oldugunu gördüm ama malesef dogrulanmasina daha cokkkkk var :)
Ben cok küçük hamileyken görmüştüm oglumu. Şimdide yine görunce dedim herhalde 2. velet te erkek ben yandım bittim 3 tane erkegın arasında ( eşimde çocuk gibidir )
Bu bebegimde gordum dr bana kizin olucak diyodu kizim var rabbim nasip ederse bide meyveler dogru cikiyomus elma armut erkek cilek kiraz kiz diyolarmis eskiler masallah ilk 3 ayi neredeyse cilek kiraz toplayıp yiyerek gecirdim simdi arada goruyorum gercegi ciksada afiyetle yesek kizimla die bekliyoruz
Sari elma armut erkek cnm eger elma kirmiziysa kiz cocugu derler hayirlisi olsun dediginin sonuna kadar arkandayimooo elma armut varsa işi içinde benim ki kesin erkek. Ben resmen 2 aydır her aksam 2 3 tane elma yiyorumDemekki rüyam gerçekleşcek. Alllaha hamdolsun o ne veririse razıyım. Tabi ki 1 oglum oldugu için gönlumden 1 de kızım olsun geçiyor ama Oglum olursada cok sukur kız olsada. Ne demişler ''
1 oglan hiçtir 2 oglan güçtür 3 oglan koçtur ''
Bende normlde cinsytini ogrenmicem lakin ruyamda doktorum yanlislikla agzindan kacirip direk isimle hitap etmisti mustafa geliyor diye. Ama tabi dogunca gorcem. He bide ilk aylarimda bebegm dogmus beni opuyrdu sen kiz misin dedm evet demisti:))) yani hem kiz gordum hem erkek :))Kızlar biraz alakasız sanki ama ben 14 haftalık hamileyim 2. bebeğime. Bir tane oğlum var ona hamileyken rüyamda ultrasonda erkek olarak görmüştüm ve bir ses bana senin oglun olacak adını eymen koy dedi. Sonradan oglum olacagını ögrendim ve adını eymen koydum. Şimdi yine hamileyim rüyamda 2 kez mavi renk gördüm. Dün akşam da rüyamda doktordaydım. doktor bana %70 erkek olacak dedi. Acaba Benim gibi rüyasında görüp gerçekleşen var mı çok merak ediyorum ?
Ama ben geçen hafta armut gördüm ağaçta sonra yere düşen bitanesi ni alıp yiyorum armutun. Geçen gece de baklava gördüm baklava da kız bebekmi s kafam karisti valla :;cnm :))Sari elma armut erkek cnm eger elma kirmiziysa kiz cocugu derler hayirlisi olsun dediginin sonuna kadar arkandayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?