- 31 Ağustos 2019
- 14
- 8
- 40
-
- Konu Sahibi Yarenim8484
Bilemem ama ben de cok bas agrisi cektim hatta hamileligimi ogrenmeden once baslamisti bu agrilarim. Bebegim erkek olacak evet.Merhaba...Ben aranıza yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum.Okuduğum bazı kaynaklarda hamilelikte yaşanan baş ağrısının erkek bebek belirtisi olduğu yazıyor.Siz bu teze katılıyor musunuz?Aksi olan var mı?
Sağlıcakla kavuşun...Benim bu ikinci hamileliğim.Bir oğlum var ve sizin gibi hiç başım ağrımadı.Şimdi ise çok başım ağrıyorBaşım hiç ağrımadı ama oğlumuz olcak
belkide kızdır bu seferSağlıcakla kavuşun...Benim bu ikinci hamileliğim.Bir oğlum var ve sizin gibi hiç başım ağrımadı.Şimdi ise çok başım ağrıyor.Niye ağrıyor diye araştırırken,yerli yabancı bir çok kaynakta erkek çocuk belirtisi diye bahsettiğini gördüm.Cinsiyet belli değil henüz ama bekleyip göreceğiz
Teşekkür ederimbelkide kızdır bu sefer
gönlünüzdeki olur inşallah :)
Daha ilk aydayiz ama ilginç şekilde karın kasık ağrım dışında başım da ağrıyor..
Cinsiyetı ogrendigimde inşallah bende yazarım..
Allah sağ salim kavustursun gonlununuzden geçeni nasip etsinBenimde aşırı bi baş ağrım var norml haytımda hiç ağrı bilmezdim..cinsiyet belli değil olunca yazarım..