Mutlaka kan verin.Merhabalar ben 28 haftalık hamileyim ..son günlerde bende baş dönmesi var ..Tansiyon ve şeker ölçtüğümde iyi çıkıyor..acaba bir vitamin eksikliğinden midir neden olabilir ?Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Hadi yaMutlaka kan verin.
Benim ilk gebeligimde bas dönmem oyle kotuydu ki.
1ay sonra akil edebildiler kan almayi. Demir 3du.
Gozumu acsam Basim donerdi.
Cok gecmis olsun.Hadi yaDemir takviyesi alıyorum aslında ama dediğiniz gibi yapayım çünkü çok kötü bu şekilde ayağa Bİle kalkamıyorum..teşekkür ederim çok .
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirCok gecmis olsun.
Belki yetersizdir aldiginiz. Umarim takviye ile halledilir birseydir. Yinede doktorunuza bahsedin bas donmesinden
Kan vermede israrci olunÇok teşekkür ederim inşallah öyledirdoktoruma mesaj attım hamilelik hormonlarının etkisi normaldir dedi ama sanmıyorum pek ..
Merhaba kan verdim ama hgb bakarak kan değerimin iyi olduğu söylendi .başka neden olabilir bu baş dönmesi acabaMutlaka kan verin.
Benim ilk gebeligimde bas dönmem oyle kotuydu ki.
1ay sonra akil edebildiler kan almayi. Demir 3du.
Gozumu acsam Basim donerdi.
Bunun için gittiniz mi doktora ?Çok kötü bir durum gerçekten bu günlerde arttı ve kalkamıyorum nerdeyse gözümü kapatınca Bİle dönüyor ..Bende de ara sıra oluyor baş dönmesi kan ilacı kullanıyorum umarım işe yarar
Ben bunun için gitmedim ama ilk haftalara nazaran azaldı baş dönmem . Acıkınca yada daralınca oluyor artıkBunun için gittiniz mi doktora ?Çok kötü bir durum gerçekten bu günlerde arttı ve kalkamıyorum nerdeyse gözümü kapatınca Bİle dönüyor ..ben de kullanıyorum Demir ilacı ,yeni multivitamine de başladım ..doktor vermese de kendim aldım artık ..nasıl olacak bilmiyorm sebebi var mı onu bilsem de yeterdi ..doktorlar hiç tam anlamıyla ilgilenmiyorlar maalesef..devam ederse bu hafta dahiliye uzmanına gideceğim
Bunun için gittiniz mi doktora ?Çok kötü bir durum gerçekten bu günlerde arttı ve kalkamıyorum nerdeyse gözümü kapatınca Bİle dönüyor ..ben de kullanıyorum Demir ilacı ,yeni multivitamine de başladım ..doktor vermese de kendim aldım artık ..nasıl olacak bilmiyorm sebebi var mı onu bilsem de yeterdi ..doktorlar hiç tam anlamıyla ilgilenmiyorlar maalesef..devam ederse bu hafta dahiliye uzmanına gideceğim
Dün tahlil verdim pzt gideceğim sonuç için,yazarım buradan ..Eğer giderseniz doktora sebebini yazarsanız banada sevinirim
Dahiliye uzmanına gittim ve genel olarak değerlerim iyi çıktı ama Demir depon nerdeyse yok denecek kadar az dedi ..normalde gyno ferro sanol alıyorum 1 defa ,ama dr günde 2 defaya çıkardı ilacı , başka bir Demir ilacı yazdı..ama içtikten sonra düzelmezse hala ,nörolojiye gitmemi söylediEğer giderseniz doktora sebebini yazarsanız banada sevinirim
Dahiliye uzmanına gittim ve genel olarak değerlerim iyi çıktı ama Demir depon nerdeyse yok denecek kadar az dedi ..normalde gyno ferro sanol alıyorum 1 defa ,ama dr günde 2 defaya çıkardı ilacı , başka bir Demir ilacı yazdı..ama içtikten sonra düzelmezse hala ,nörolojiye gitmemi söylediEğer giderseniz doktora sebebini yazarsanız banada sevinirim
Dahiliye uzmanına gittim ve genel olarak değerlerim iyi çıktı ama Demir depon nerdeyse yok denecek kadar az dedi ..normalde gyno ferro sanol alıyorum 1 defa ,ama dr günde 2 defaya çıkardı ilacı , başka bir Demir ilacı yazdı..ama içtikten sonra düzelmezse hala ,nörolojiye gitmemi söyledikadın dogumcuya göre ise kan değerlerim normal..neden böyleyim bilmiyorm hala bugünlerde daha da kötüyüm kalkamıyorum nerdeyse umarım geçer son günlerde yemek de pek yiyemiyorm ,yemek yapmaya halim bile olmuyor ya dışardan veya evde kolay ıvır zıvırlarla geçiyor ..bu da etkilemiş olabilir ..et,pekmez ,kuru yemiş vs ağırlık vermem lazım sanırım ..yine de geçmezse nöroloji ve kulak burun boğaza gitmeyi düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?